"Πετάει" με Τέρνερ

Ο Πανιώνιος συνεχίζει να κινείται αθόρυβα στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά συνάμα… εντυπωσιακά καθώς φρόντισε να κάνει δικό του ακόμα έναν παίκτη που «έβγαλε μάτια» την περσινή αγωνιστική περίοδο στη Basket League ΟΠΑΠ (σ.σ.: προηγήθηκαν οι Μαρκ Κάρτερ και Ούρος Ντούβνιακ). Ο λόγος για τον Λάρι Τέρνερ, ο οποίος θα φορά τα κυανέρυθρα

τη νέα αγωνιστική περίοδο αφού έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του «Ιστορικού».
Ο ύψους 2μ10 σέντερ ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ο Απόλλων Πατρών συμμετείχε στα πλέι οφ, εκεί όπου αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί έχοντας 5.5 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.2 κοψίματα ανά παιχνίδι αποτέλεσε το «σκιάχτρο» των Πατρινών κάτω από το καλάθι.
Έτσι, ο… κοσμογυρισμένος Λάρι Τέρνερ (σ.σ.: έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Βενεζουέλα, Ισπανία, Ιαπωνία, Κίνα, Πουέρτο Ρίκο, Ουκρανία, Δομινικανή Δημοκρατία) θα παραμείνει στη χώρα μας για ακόμα μια σεζόν, αυτή τη φορά, όμως, για λογαριασμό του Πανιωνίου.
Με αυτή την κίνηση, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει δικαίωμα να προβεί σε ακόμα μια μεταγραφή κοινοτικού παίκτη για να «κλείσει» με τις θέσεις των ξένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα