"Σταχυοφόρος" ο Παπαμακάριος

Το μεγάλο "μπαμ" στο μεταγραφικό παζάρι του φετινού καλοκαιριού έκανε ο Πανελευσινιακός, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μανώλη Παπαμακάριου. Ο πολύπειρος κόμπο γκαρντ αποδέχθηκε την πρόταση που του κατέθεσαν οι "σταχυοφόροι" κι έτσι επιστρέφει στη χώρα μας μετά από δύο χρόνια στην… ξενιτιά και την Ισπανία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Λαγκούν Άρο (σ.σ.: 4.7 πόντους πέρσι).

Έτσι, ο Πανελευσινιακός θα γίνει η πέμπτη εν Ελλάδι ομάδα του Μανώλη Παπαμακάριου καθώς έχουν προηγηθεί το Περιστέρι, ο Μακεδονικός,

ο Ολυμπιακός και ο Πανελλήνιος.

Η σχετική ανακοίνωση:

ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον διεθνή αθλητή Μανόλη Παπαμακάριο.

Η Διοίκηση της ομάδας έκανε την υπέρβαση και έκλεισε την μεγαλύτερη μεταγραφή στην σύγχρονη ιστορία της. Ο προπονητής Γιώργος Σκαραφίγκας βρήκε στο πρόσωπο του τον ηγέτη που έψαχνε για να μπορέσει ο Πανελευσινιακός να κάνει ένα βήμα παραπάνω από την περσινή πρώτη χρονιά της ομάδας στην Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Μανόλης Παπαμακάριος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Ισπανία με τα χρώματα της Λαγκούν Άρο. Στο Ελληνικό πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί σε Περιστέρι, Μακεδονικό, Ολυμπιακό και Πανελλήνιο. Την προηγούμενη χρονιά στην Ισπανία αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια έχοντας 4.7 πόντους σε 23.1 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα