Η "Big-Three" έχει... σώας τας φρένας

Η μεγάλη στιγμή που περίμεναν με ανυπομονησία οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε έφτασε καθώς πριν από λίγη ώρα παρουσιάστηκαν τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα των "καναρινιών". Ή αλλιώς η "Big-Three" αφού, όπως και να το κάνουμε, η τριάδα των Νεμάνια Μπιέλιτσα - Λίνας Κλέιζα - Λούκα Ζόριτς είναι αυτή που μαζί με τον Μπο ΜακΚάλεμπ θα αποτελέσουν τον… πολιορκητικό κριό της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο δρόμο προς την κορυφή της Τουρκίας και της Ευρώπης.

Τα τρία νέα

μεταγραφικά αποκτήματα των Τούρκων πέρασαν πρώτα από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ (όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες) και, εν συνεχεία, πέρασαν στο παρκέ όπου και διεξήχθη η παρουσίασή τους.

Αν υπάρχει, πάντως, μία φράση που περικλείει αυτό που γίνεται φέτος το καλοκαίρι στην Κωνσταντινούπολη, τότε αυτή δεν είναι άλλη από τα λόγια του Νεμάνια Μπιέλιτσα. "Όταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε παίρνει τηλέφωνο και σου λέει ότι σε θέλει, πρέπει να είσαι τρελός για να του πεις όχι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρβος φόργουορντ.

Αν κρίνουμε, όμως, και από τα ποσά που… έπεσαν στο τραπέζι για την απόκτηση τόσο του ίδιου όσο και των άλλων δύο μεταγραφικών αποκτημάτων της Φενέρμπαχτσε, τότε και το χρηματικό έπαιξε το ρόλο του. Όχι μόνο η έλλειψη… τρέλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα