Παρουσίασε το νέο του χορηγό ο Ολυμπιακός

Μια νέα εμπορική συμφωνία με την εταιρεία Menarini Hellas ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να βρίσκεται στην εκδήλωση της παρουσίασης του νέου χορηγού των "ερυθρόλευκων".

Σε εκδήλωση για την παρουσίαση του

νέου χορηγού της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Menarini Hellas, παρευρέθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Μαζί με τον 27χρονο γκαρντ ήταν και ο διευθυντής του τμήματος marketing και εμπορικής ανάπτυξης των Πειραιωτών, Νίκος Λεπενιώτης και ο διευθύνων σύμβουλος της Menarini Hellas, Γεώργιος Συκιανάκης, μαζί με τον Σπύρο Μπόκια, από την πλευρά της εταιρείας.

Ο κύριος Λεπενιώτης μίλησε για τη συνεργασία, αναφέροντας μεταξύ άλλων: "είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε μια νέα συνεργασία που έχει ξεκινήσει από τη φετινή σεζόν. Όλες οι εταιρείες που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό είναι κυρίαρχες στον χώρο τους και θέλουμε να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους. Χαιρόμαστε που συνεργαζόμαστε με τους συγκεκριμένους ανθρώπους, γιατί τις εταιρείες τις κάνουν οι άνθρωποι. Είμαστε σίγουροι πως θα πάρουν πίσω πολλά από την συνεργασία μας».

Ο κύριος Συκιανάκης με τη σειρά του, τόνισε ότι: "η Μenarini είναι ένας παγκόσμιος φαρμακευτικός όμιλος» αλλά και πως "είναι τιμή μας που ήρθαμε σε μία συνεργασία με τον Ολυμπιακό... Πιστεύω πως θα είμαστε για πολλά χρόνια χορηγοί. Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Σε ερώτηση για τους λόγους που η εταιρεία επέλεξε να συνεργαστεί με τους "ερυθρόλευκους", είπε: "Έχουμε κάνει ένα διαφημιστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τον αθλητισμό. Θα ενισχύσουμε κι άλλα σωματεία", ενώ στη συνέχεια πήρε το λόγο και ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο άσος του Ολυμπιακού δήλωσε ότι: "Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Μenarini για την συνεργασία που θα έχουμε για τα επόμενα χρόνια. Ελπίζουμε να είναι για πολλά χρόνια. Είμαστε από τους τυχερούς γιατί μέσω κρίσης οι αδελφοί Αγγελόπουλοι καλύπτουν από την περιουσία τους ό,τι χρειαζόμαστε".

Keywords
Τυχαία Θέματα