Τρινκιέρι και ΜακΝιλ για το... ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (9/2, 21:15) την Μπάμπεργκ για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε για την δυσκολία του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Εκτός από την ομάδα των «πρασίνων» η Μπάμπεργκ θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τον κόσμο που θα κατακλύσει το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, όπως τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Γερμανών:

«Ο

Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα. Παίζουν καλά φέτος, ειδικά στην έδρα τους. Στην Αθήνα δεν παίζεις απέναντι μόνο σε μια καλή ομάδα, αλλά και απέναντι σε 19.000 φιλάθλους. Έχουν ένα βαρύ και ισορροπημένο ρόστερ, κάθε παίκτης μπορεί να σκοράρει και αυτό τους κάνει απρόβλεπτους. Ο Μπουρούσης, ο Καλάθης, ο Τζεντίλε, ο Ρίβερς, ο Τζέιμς έχουν πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων στα τελευταία εννιά ματς. Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ξεπεράσουμε τα όριά μας για 40 λεπτά».

Εκ μέρους των παικτών ο Τζερέλ ΜακΝίλ είπε: «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ δυνατά στο γήπεδό του, σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Εμείς θα πρέπει να βγάλουμε την ίδια δυναμικότητα και ένταση με τους αντιπάλους μας και ελπίζω να είμαστε κοντά στο σκορ για να είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα