Γκιζόγιαννης στο Basketblog: "Μείναμε ενωμένοι στα δύσκολα!"

Ο Αίολος Αστακού πέρασε αλώβητος και από το κλειστό της Καλαμίτσας, κάμπτοντας την αντίσταση της πάντα μαχητικής Καβάλας και συνέχισε την πρωταγωνιστική του πορεία στην Α2, με τον Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη να κινείται ξανά σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ κουβαλάει σημαντικές παραστάσεις από την Α1 και την Α2 από την παρουσία του σε ομάδες όπως η ΑΓΕΧ, ο Απόλλωνας Πατρών, το Αιγάλεω, η ΑΕΚ Άργους, ο Αρκαδικός, η ΑΕΚ και ο Εθνικός Πειραιώς, έχοντας σημαντική

συμβολή στην επιτυχημένη παρουσία του καλοδουλεμένου συνόλου του Μιχάλη Κουταλιανού.

Με δηλώσεις του στο Basketblog έκανε εκτενή αναφορά στην φετινή πορεία των νεοφώτιστων, αποκάλυψε γιατί η ομάδα του κρατήθηκε όρθια όταν είχαν έρθει μερικά διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα και έδωσε το στίγμα του για τους στόχους και τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

Για το διπλό στην Καβάλα: "Ξέραμε εξαρχής ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ αθλητική ομάδα που ειδικά στην έδρα της παίζει με πολύ μεγάλη ενέργεια και ενθουσιασμό. Μπήκαμε στο ματς από το πρώτο λεπτό με υψηλό δείκτη συγκέντρωσης και θέληση, με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό το σημαντικό διπλό που μας έφερε μέσα στην πεντάδα των πλέι οφ".

Για την ανοδική πορεία του τελευταίου διαστήματος: "Η αλήθεια είναι ότι όλα τα παιδιά είναι πολύ συνειδητοποιημένα για το τι μπορεί να καταφέρει η ομάδα μέσα στο γήπεδο και σε συνδυασμό με την καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις, έχει έρθει αυτή η ανοδική πορεία. Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να μην μείνουμε στα τελευταία αποτελέσματα, αλλά να τα έχουμε σαν οδηγό για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για το τι τους κράτησε ενωμένους στα δύσκολα: "Όπως είπα και πριν, ο Αίολος αποτελείται από συνειδητοποιημένους παίκτες όσον αφορά το λόγο που ήρθαν σε αυτή την ομάδα και τον στόχο που έχουμε θέσει εξαρχής. Υπάρχει η εμπειρία και η θέληση απ' όλους (παίκτες, προπονητές, staf) να διαχειριστούμε τις δύσκολες καταστάσεις που προκύπτουν μέσα στη χρονιά, έτσι ώστε η ομάδα να προχωράει ενωμένη προς το στόχο της. Επίσης, μεγάλο ρόλο στην ηρεμία που υπάρχει παίζει και ο πρόεδρος, Αποστόλης Πανταζής, ο οποίος αν και βρίσκεται αρκετό διάστημα μακριά από την ομάδα λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων, έχει καταφέρει να κυλούν όλα ομαλά και χωρίς προβλήματα".

Για το πού μπορεί να φτάσει ο φετινός Αίολος Αστακού: "Εμείς δουλεύουμε καθημερινά για το στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή και δεν είναι άλλος από την είσοδό μας στα πλέι οφ της ανόδου. Θέλουμε να είμαστε όλοι υγιείς μέχρι το τέλος της σεζόν για να μπούμε στην πρώτη πεντάδα, τερματίζοντας όσο ψηλότερα γίνεται και από εκεί και πέρα να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες".

Keywords
Τυχαία Θέματα