"Δύσκολο να αποφύγουμε τα πλέι άουτ"

Ο Αμύντας αποτελεί μια από τις πλέον σκληροτράχηλες και μαχητικές ομάδες του πρωταθλήματος και με τη νίκη επί της ΑΕΛ έκανε ακόμη ένα βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Η συνέχεια προμηνύεται εξίσου δύσκολη καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, με τον Αλέξανδρο Ζαβό να επισημαίνει με δηλώσεις του στο basketblog, ότι η ομάδα δεν έχει πιάσει ακόμη το μάξιμουμ της απόδοσης της:

"Ασφαλώς και η νίκη επί της Λάρισας ήταν

πολύ σημαντική, όμως ακόμη δεν έχουμε βρεθεί στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Παίζουμε καλά και κερδίζουμε χωρίς όμως να έχουμε πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσης μας, γεγονός που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και δείχνει ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης", τόνισε ο τεχνικός του Αμύντα και συνέχισε: "Θέλουμε στα επόμενα έξι παιχνίδια να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε, όμως αντικειμενικά είναι δύσκολο να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Παρ' όλα αυτά εμείς θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι με στόχο να κάνουμε την... υπέρβαση".

Όσον αφορά στη Σαββατιάτικη (11/2) συνάντηση στα Πεύκα, ο Ζαβός που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, σχολίασε: "Πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα. Σεβόμαστε ιδιαίτερα τους Μαχητές που είναι μια νεανική και ενθουσιώδης ομάδα και διαθέτει έναν από τους καλύτερους προπονητές της κατηγορίας...".

Keywords
Τυχαία Θέματα