Παρών Γιαννακόπουλου, ανεβαίνει ο Γκιστ και… Λάσμε για το 2-1!

Ο τρίτος τελικός με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (29/5, 19:45, ΝΕΡΙΤ) στο ΟΑΚΑ βρίσκεται στο μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό, με παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση να στοχεύουν στο 2-1 για να έρθει πιο κοντά ο τίτλος του πρωταθλήματος!

Η κάκιστη εμφάνιση του δεύτερου τελικού στο ΣΕΦ θορύβησε άπαντες

στις τάξεις των νταμπλούχων και φυσικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στην προπόνηση της Τρίτης (27/5) και παρακολούθησε μέρος του προγράμματος, με σαφές νόημα της παρουσίας του να είναι η ψυχολογική τόνωση της ομάδας, αλλά και η στήριξη για την κατάκτηση του τίτλου.

Οσον αφορά την κατάσταση του Τζέιμς Γκιστ, η οποία «καίει» τον Παναθηναϊκό, τα… μαντάτα είναι ενθαρρυντικά, καθώς ο Αμερικανός, που δεν αγωνίστηκε στο ΣΕΦ, αναμένεται να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, αφού ήδη ακολούθησε μέρος του προγράμματος και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση πριν τον τρίτο τελικό.

Για τον τρίτο τελικό μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Στεφάν Λάσμε, απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο, που δεν γέμισε το ΟΑΚΑ στον πρώτο τελικό, αλλά οι «πράσινοι» ποντάρουν στη μαζική του παρουσία την Πέμπτη (29/5) για το 2-1.

Αναλυτικά τι είπε ο Λάσμε: «H σειρά βρίσκεται στο 1-1 μετά από τον αγώνα στο ΣΕΦ... Τι σημαίνει αυτό; Ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Για μένα τα πράγματα είναι απλά: Αγώνες σαν τον αυριανό είναι αυτοί στους οποίους πρέπει να παρουσιαστούν οι άντρες... Και στο παρκέ, και στην εξέδρα. Αγώνες σαν τον αυριανό είναι που πρέπει να τα δώσεις όλα για να βοηθήσεις την ομάδα της οποίας τη φανέλα φοράς, ή την ομάδα την οποία υποστηρίζεις. Εμείς θα είμαστε εκεί και θα προσπαθήσουμε μόνο για τη νίκη. Ξέρω ότι αγαπάτε την ομάδα, ότι τη στηρίζετε, ότι είστε "πράσινοι", όπως μας έχετε πει πολλές φορές όπου έχουμε συναντηθεί. Έχετε δείξει ότι είστε εκεί για την ομάδα και για εμάς. Αυτό ακριβώς περιμένω και πιστεύω ότι θα δούμε και στον αυριανό αγώνα εδώ, στο ΟΑΚΑ... Στο σπίτι μας!»

Keywords
Τυχαία Θέματα