Παπούτσι... απ’ τον τόπο σου για Ντουράντ!

Ο Κέβιν Ντουράντ λατρεύει το καλοκαίρι. Όχι, ωστόσο, για διακοπές... Άλλωστε όσο μεγάλο κι αν είναι το ταλέντο, χρειάζεται προπόνηση και δουλειά και εκείνος αποδεικνύει πόσο "workaholic" είναι με την τεράστια πρόοδό του. Ο σταρ της Οκλαχόμα Σίτι δεν κατάφερε φέτος να "επεκτείνει" την σεζόν του ως τον Ιούνιο, όπως πέρυσι, καθώς ο τραυματισμός του Ουέστμπρουκ του στέρησε μία πολύτιμη βοήθεια στον δρόμο για τους Τελικούς του ΝΒΑ,

σαν πέρυσι, κόντρα στο Μαϊάμι.

Ο "KD" ευελπιστεί πως οι Θάντερ θα καταφέρουν την επόμενη σεζόν να φτάσουν ξανά στους αγώνες για το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, που διεξάγονται κάθε Ιούνιο, όμως φέτος, την ίδια εποχή, δεν άφησε το πρώτο μέρος του καλοκαιριού του να περάσει ανεκμετάλλευτο.

Λίγο πριν ανακοινώσει πως δεσμεύεται (http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=125933:----team-usa&catid=8:nba&Itemid=19) να παίξει το επόμενο καλοκαίρι στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας με την Εθνική των Η.Π.Α., ο κορυφαίος σύγχρονος σκόρερ του ΝΒΑ επέστρεψε στο σπίτι του για να παρουσιάσει το νέο (6ο στη σειρά) παπούτσι που δημιούργησε για τον ίδιο η εταιρεία Nike.

Στα τέλη Ιουνίου, ο Ντουράντ γύρισε στην γενέτειρά του, στο Σιτ Πλέζαντ του Μέριλαντ, κοντά στην Ουάσινγκτον, ώστε να παρουσιάσει το νέο υπόδημα, "KD-VI", το οποίο δημιουργήθηκε με βάση προσωπικές εμπειρίες του ηγέτη των Θάντερ. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στο δημοτικό γυμναστήριο της πόλης, όπου ο Ντουράντ πέρασε αμέτρητες ώρες κάνοντας προπόνηση, όταν ήταν μικρός. Ενώ ξενάγησε εκπροσώπους του Τύπου στην περιοχή, το σπίτι της αγαπημένης γιαγιάς του, όπου μεγάλωσε, τα ανοιχτά γήπεδα του Φέρμαουντ Χάιτς, όπου σκληραγωγήθηκε, τον περίφημο "Λόφο", όπου συνήθιζε να τρέχει σαν παιδί και το "Keith &Sons Soul Food", το αγαπημένο του εστιατόριο στην γειτονιά.

Η ολοκληρωμένη σειρά "KD-VI" περιλαμβάνει εξοπλισμό και αξεσουάρ για τους αγώνες, αλλά και για την καθημερινή ζωή και η διαδρομή κατέληξε στο σχολείο "Sidwell Friends", όπου ο Ντουράντ αιφνιδίασε τους δημοσιογράφους, παίζοντας μπάσκετ μαζί τους! "Είμαι αυτός που είμαι χάρη στην ιδιαίτερη πατρίδα μου. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την πόλη και είναι μεγάλη μου τιμή που παρουσιάζω εδώ το νέο μου παπούτσι", δήλωσε ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και παγκόσμιος πρωταθλητής του 2010 στην Τουρκία.

Το "KD-VI", εμπνευσμένο από την κατασκευή των ρολογιών χειρός και τις εμπειρίες του παίκτη κατά την παιδική του ηλικία, είναι ένα χαμηλό παπούτσι με τεχνολογία υψηλών επιδόσεων. Το νέο παπούτσι φέρει τα χρώματα του Κέντρου Δραστηριοτήτων του Σιτ Πλέζαντ, γενέτειρας του Ντουράντ, δηλαδή το μπλε, κίτρινο και γαλαζοπράσινο.

Keywords
Τυχαία Θέματα