Παπαδόπουλος: «Είμαστε πεισμωμένοι»

Η ΑΕΛ ετοιμάζεται για το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να υπογραμμίζει πως οι "βυσσινί" είναι πεισμωμένοι για τη νίκη μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Δούκα.

«Η ήττα από το Δούκα μας πείσμωσε και μας κάνει πιο δυνατούς για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Εθνικό. Έχουμε την απαραίτητη διάθεση για κάτι καλό στην αυριανή (12/11) αναμέτρηση, αρκεί να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε και να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα κενά διαστήματά μας».

Από

πλευράς παικτών, ο Σταμπουλής πρόσθεσε: «Παίξαμε με ένα σύνολο που διεκδικεί την άνοδο με καλούς και έμπειρους παίκτες. Δυστυχώς για εμάς δεν πιάσαμε τα επιθυμητά επίπεδα στην απόδοσή μας, τα οποία έπρεπε να φυάσουμε σε ένα τόσο απαιτητικό ματς και ήρθε η ήττα. Έχουμε, όμως, αφήσει ήδη στην άκρη την πρώτη μας απώλεια στο πρωτάθλημα και προετοιμαστήκαμε καταλλήλως για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό. Πρόκειται για ομάδα που μας ταιριάζει στο τρόπο παιχνιδιού. Έχει 5-6 καλούς παίκτες και θέλει ιδιαίτερη προσοχή η αναμέτρηση μαζί τους. Εμείς πηγαίνουμε εκεί για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αλλά ξέρουμε ότι και οι γηπεδούχοι θέλουν το ίδιο, οπότε θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να «κλέψουμε» εμείς τους δύο βαθμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα