Μπρατσιάκος: «Πανέτοιμοι για τη νίκη»

Η Κύμη καλείται να περάσει από την έδρα της Δόξας Λευκάδας (12/11, 17:00) για την 6η αγωνιστική της Basket League και ο Βασίλης Μπρατσιάκος τόνισε ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη για τη νίκη στο ντέρμπι των νεοφώτιστων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Η Δόξα Λευκάδας είναι πολύ σωστά δουλεμένη ομάδα, με πολύ δυνατό ρόστερ και με έναν εξαιρετικό προπονητή, το Χάρη Μαρκόπουλο. Ειδικά στην έδρα της έχει παρουσιάσει πολύ καλό

αγωνιστικό πρόσωπο, αν και έχει αντιμετωπίσει τρεις από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας. Απέναντι στον ΠΑΟΚ πήρε μια μεγάλη νίκη, απέναντι στον Ολυμπιακό έχασε στον πόντο και απέναντι στον Παναθηναϊκό, αν και η τελική διαφορά ήταν σχετικά μεγάλη, έδειξε ξανά θετικά αγωνιστικά στοιχεία. Όλα αυτά μας έχουν προϊδεάσει για το τι θα αντιμετωπίσουμε και σίγουρα θα πάμε στην Λευκάδα καταλλήλως προετοιμασμένοι».

«Ευτυχώς, είμαστε πλήρεις, καθώς δεν είχαμε τραυματισμούς, ενώ και οι νέοι μας παίκτες προσαρμόζονται σε αυτά που θέλουμε όλο και περισσότερο. Οπότε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε απολύτως έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας για τη νίκη. Μια νίκη που τη θέλουμε πάρα πολύ, αφού ο αντίπαλός μας είναι μία από τις ομάδες με τις οποίες έχουμε κοινούς στόχους».

Keywords
Τυχαία Θέματα