Τσαλδάρης: «Οπωσδήποτε νίκη κόντρα στην Κύμη»

Με στόχο τη νίκη πάση θυσία θα αγωνιστεί κόντρα στην Κύμη η Δόξα Λευκάδας (12/11, 17:00), σύμφωνα με τον Δημήτρη Τσαλδάρη, ο οποίος ανανεώνοντας το προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι οι νεοφώτιστοι είναι έτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε ο 36άχρονος γκαρντ:

«Ύστερα από ένα πολύ δύσκολο αγώνα και την ήττα που γνωρίσαμε από τον Παναθηναϊκό, και πριν περάσει μία εβδομάδα, έχουμε μπροστά μας ακόμα

μία δύσκολη αναμέτρηση, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Κύμη. Ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες εμείς θέλουμε σε αυτό το ματς θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη, πρώτον γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς και δεύτερον για να κρατήσουμε την έδρα μας χωρίς ήττα, πολύ περισσότερο τώρα που αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που θεωρώ ότι είμαστε στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας κι έχουμε τον ίδιο στόχο στο φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Περιμένουμε να γίνει ένα πολύ δυνατός αγώνας γιατί ο αντίπαλός μας, με τις προσθήκες που έκανε τελευταία, έχει ενισχυθεί σημαντικά, και συν τοις άλλοις με τη νίκη επί των Τρικάλων έχει και ανεβασμένη ψυχολογία. Εμείς, από την πλευρά μας, είδαμε αναλυτικά τα λάθη που κάναμε στις τελευταίες αναμετρήσεις και δουλέψαμε πολύ πάνω σε αυτά. Είμαστε έτοιμοι να εμφανιστούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης και να έχουμε ακόμα καλύτερη συνέχεια. Καλό μπασκετικό Σαββατοκύριακο σε όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα