Καλλές: «Νίκη ψυχολογίας κόντρα στο Ρέθυμνο»

Ανανεώνοντας το προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Νίκος Καλλές εξήγησε ότι τα Τρίκαλα πρέπει να πάρουν την εκτός έδρας νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο (12/11, 17:00), ώστε να αναπτερωθεί το ηθικό τους ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλησπέρα σας. Σχεδόν το 1/5 του πρωταθλήματος πέρασε με απολογισμό 1 νίκη

και 4 ήττες για την ομάδα μας. Δυστυχώς εκτός έδρας έχουμε δείξει να δυσκολευόμαστε λόγω των ιδιαιτεροτήτων της κατηγορίας. Η Α1 είναι μια πολύ σκληρή λίγκα που κατά την γνώμη μου είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη όσο αφορά άμυνα και τακτική.

Το ότι είμαστε καινούρια ομάδα και οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν εμπειρία από την κατηγορία έχει συμβάλει στο να μην δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο στα εκτός έδρας ματς. Οι δικαιολογίες όμως είναι για τους αδύναμους και νομίζω ότι κανένας από εμάς δεν θέλει να κρύβεται πίσω από αυτές. Τα παιχνίδια είναι συνεχή οπότε δεν υπάρχει χρόνος περαιτέρω σκέψεων παρά μόνο αυτοκριτική για να γινόμαστε καλύτεροι.

Επόμενος αντίπαλος το δυνατό Ρέθυμνο, μία ομάδα με ίδια φιλοσοφία όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην Α1. Στηρίζεται κατά κύριο λόγο στους ξένους και στην ενέργεια που βγάζουν σε άμυνα και επίθεση ιδιαίτερα εντός έδρας. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για να φανούμε έτοιμοι το Σάββατο με μοναδικό στόχο την νίκη. Μία νίκη εκτός έδρας θα δώσει άλλη ψυχολογία στην ομάδα μας για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ελληνικές ομάδες για την προσπάθεια τους στην Ευρώπη. Καλή τύχη και στον Ολυμπιακό απόψε στην Κωνσταντινούπολη. Καλή συνέχεια σε όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα