Οταν μιλούν οι αρχηγοί...

Ολοι οι αρχηγοί των ομάδων της Α1 βρέθηκαν στην "Αλιγλη" Ζαππείου για τη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ ενόψει του πρωταθλήματος της σεζόν 2012-13. Ο μόνος που απουσίαζε ήταν ο Κώστας Κακαρούδης του ΚΑΟΔ (λόγω υποχρεώσεων της τελευταίας στιγμής. Οι παίκτες μίλησαν με τη σειρά που τερμάτισαν οι ομάδες τους την περασμένη σεζόν.

Μάριος Μπατής (Πανιώνιος): "Εύχομαι μία καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία για όλους. Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για τους στόχους της ομάδας.

Στόχος μας είναινα ανταποκριθούμε τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη".

Γιώργος Καλαϊτζής (Κολοσσός): "Είμαστε οι πρωταθλητές της επαρχίας. Αυτό θα επιχειρήσουμε και φέτος, αφού ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούν να χάσουν και επομένως οι 12 υπόλοιπες ομάδες παίζουν το δικό τους πρωτάθλημα. Πρέπει οι διοικήσεις των ομάδων να καταλάβουν ότι οι παίκτες είναι η πραγματική τους περιουσία, όχι τα ντουβάρια και τα αποδυτήρια. Εύχομαι να ξεκινήσουν όλα καλά και να έχουν υγεία".

Αβραάμ Καλλινικίδης (ΑΓΟΡ): "Οφείλουμε να προσπαθήσουμε όλοι, ο καθένας από την πλευρά του, να είναι το φετινό πρωτάθλημα καλύτερο από το περσινό. Για εμάς θα είναι πιο δύσκολο γιατί πέρσι λίγοι μας περιμέναν. Πρέπει να αφήσουμε πίσω την περασμένη σεζόν και να βάλουμε τον μπασκετικό εγωισμό μας κάτω από την ομάδα".

Χριστόφορος Στεφανίδης (Καβάλα): "Αισθάνομαι σαν πάτερ φαμίλιας στη φετινή ομάδα. Τους χαλάω τον μέσο όρο ηλικίας των 23 ετών. Φέτος υπάρχει στην ομάδα μας ενθουσιασμός και ενέργεια, στοιχεία που διακρίνουν ένα νεανικό σύνολο. Πρέπει όμως να εξαλείψουμε στοιχεία όπως την έλλειψη εμπειρίας και συγκέντρωσης και οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά".

Αντώνης Ασημακόπουλος (Αρης): "Ας προσπαθήσουμε φέτος να προστατευτούν οι παίκτες και να φάνε λιγότερα κέρματα και αντικείμενα. Ο προπονητής και η διοίκηση προσφέρουν το καλύτερο περιβάλλον υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες. Με τη στήριξη και του κόσμου, ελπίζω να τα καταφέρουμε".

Λάζαρος Παπαδόπουλος (ΠΑΟΚ): "Τα προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό μπάσκετ δεν είναι οικονομικά αλλά διοικητικά. Πέρσι και πρόπερσι είχαμε τα ίδια προβλήματα, τα οποία μόνο ακούγονται και δεν λύνονται. Οσο για την ομάδα μου, έχουμε ένα σύνολο με ταλέντο. Ελπίζω να δουλέψουν σκληρά και να φτιάξουν μία νέα γενιά παικτών".

Λάζαρος Αγαδάκος (Ικαρος Καλλιθέας): "Φέτος στον Ικαρο έχουμε αλλαγές στη θέση του προπονητή, νέους παίκτες και άλλη φιλοσοφία ως ομάδα. Στόχος μας είναι σίγουρα η παραμονή, αφού υπάρχουν πολλές αξιόλογες ομάδες και μετά να δούμε πόσο ψηλότερα μπορούμε να φτάσουμε και να κερδίσουμε το στοίχημα με τον εαυτό μας".

Νίκος Χατζής (Ηλυσιακός): "Τα τελευταία χρόνια βιώνω πολύ το συναίσθημα του να είμαι ο μεγαλύτερος παίκτης σε ηλικία στην ομάδα. Είναι ο χαρακτήρας μου έτσι που θέλω να βοηθάω τα νέα παιδιά. Εχουμε βγάλει νέα παιδιά στα Ιλίσια. Συνδυάζουμε την εμπειρία με το νέο αίμα γι'αυτό επιβιώνουμε".

Αλέξης Πέτρουλας (Περιστέρι): "Τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα μας. Εχουμε ξεκινήσει μία προσπάθεια και θέλουμε

Keywords
Τυχαία Θέματα