Όλα για τον Πρίντεζη

Τη μία μέρα (χθες) "κυκλοφόρησε" ο… πόθος του Λουκά Μαυροκεφαλίδη να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, γεγονός που απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα. Την άλλη (σήμερα) "κυκλοφορεί" για ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" για τον Κώστα Καϊμακόγλου.

Είναι απίθανο να αποκτηθεί κάποιος εκ των δύο, ή ακόμα και οι δύο, από τον Ολυμπιακό; Φυσικά και όχι. Μόνο που το ενδιαφέρον των διοικούντων στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στον Γιώργο Πρίντεζη.

Η ονοματολογία Ελλήνων παικτών που (πάνω κάτω)

παίζουν στη θέση του "Πρι" μόνο τυχαία δεν είναι. Οι "ερυθρόλευκοι" στέλνουν… μήνυμα στον διεθνή παίκτη ότι μπορούν να ζήσουν και χωρίς αυτόν, στην προσπάθειά τους να τον πείσουν να μην φύγει. Γιατί, κακά τα ψέματα, η καλύτερη επιλογή για τον Ολυμπιακό είναι να παραμείνει στο ρόστερ ο παίκτης που έκανε απίστευτη χρονιά, και που πέτυχε το νικητήριο καλάθι στην Κωνσταντινούπολη.

Καμία ουσιαστική κίνηση δεν έχει γίνει, ούτε προς την πλευρά του Μαυροκεφαλίδη, ούτε προς την πλευρά του Καϊμακόγλου και δεν πρόκειται να γίνει αν δεν τελειώσει (θετικά ή αρνητικά) το θέμα Πρίντεζη. Κι οι διοικούντες θέλουν να το κλείσουν κατά το δυνατόν νωρίτερα, πριν μπουν σε διαδικασίες πλειστηριασμού και με το μικρότερο δυνατό κόστος…

Keywords
Τυχαία Θέματα