Στη Λιμόζ ο Γιαννάκης!

Στον πάγκο της Λιμόζ θα κάθεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Παναγιώτης Γιαννάκης! Ο Έλληνας τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τη γαλλική ομάδα, η οποία κέρδισε φέτος την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και η πρόσληψη του ανακοινώθηκε από το πρόεδρο του συλλόγου, Φρεντερίκ Φορτέ, στο πάρτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου αισιοδοξούν πως ο "δράκος" θα οδηγήσει τη Λιμόζ σε μία νέα πιο σταθερή εποχή. Είναι χαρακτηριστική άλλωστε η ανακοίνωση της

γαλλικής ομάδας, η οποία αναφέρεται στον Γιαννάκη, ως "μύθο του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ".

Και όχι άδικα, αφού ο καταλόγος των επιτυχιών του, τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο είναι ατελείωτος, όπως με καμάρι συνεχίζει η ανακοίνωση των Γάλλων.

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν εργαζόταν κάπου. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός, με τον οποίο έφτασε στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα στο Παρίσι, όπου οι "ερυθρόλευκοι" ηττήθηκαν από τη Μπαρτσελόνα με 86-68.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί άλλη μία επιτυχία του ελληνικού μπάσκετ, αφού άλλος ένας Ελληνας τεχνικός περνάει τα σύνορα, δείγμα του επιπέδου στο οποίο βρίσκονται οι άνθρωποι του αθλήματος στη χώρα μας...

 

Keywords
Τυχαία Θέματα