Στείλτε το σχόλιο σας στο aek365

21:22 21/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από περίπου δέκα μέρες τα σχόλια στο aek365 ενεργοποιούνται και πάλι. Τα μέλη της ιστοσελίδας μας μπορούν να καταθέτουν τις απόψεις τους και να συζητούν για όλα τα θέματα. Αποφασίσαμε να διακόψουμε τη δυνατότητα σχολιασμού καθώς η κατάσταση είχε ξεφύγει με δεκάδες υβριστικά, προσβλητικά ή ρατσιστικά μηνύματα. Μέλη είτε έστελναν μονίμως (και αποκλειστικά) προσβλητικά μηνύματα για συγκεκριμένους παίκτες, προπονητές ή συνδέσμους, είτε είχαν μοναδικό σκοπό να προκαλούν και να διχάζουν περιφρονώντας τον εποικοδομητικό διάλογο.

Πλέον λοιπόν ο σχολιασμός θα γίνεται σε αυστηρότερο πλαίσιο με γνώμονα τον αλληλοσεβασμό και την προστασία όλων. Όσοι "αδυνατούν" να σεβαστούν την ιστοσελίδα και τα μέλη της θα διαγράφονται άμεσα και οριστικά και δεν θα έχουν ξανά τη δυνατότητα σχολιασμού.

Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε και πάλι να έχουμε τις απόψεις σας κάτω από τα κείμενα μας αλλά και να προστατεύουμε και να προστατευτούμε καλύτερα. Σας ευχαριστούμε για όσα μηνύματα μας στείλατε όλο αυτό το διάστημα με τις απόψεις για τα σχόλια, μας βοηθήσατε πολύ. Ευχαριστούμε και τα παιδιά από το εξωτερικό που επικοινώνησαν μαζί μας, είναι ένας βασικός λόγος που επιστρέφουν τα σχόλια καθώς έτσι έχουν τη δυνατότητα να μιλούν για την αγαπημένη μας ομάδα.

aek365

Keywords
Τυχαία Θέματα