Οι… κακές επιλογές

Ο Πανελευσινιακός… έγραψε ιστορία με την πρώτη του συμμετοχή στη Basket League ΟΠΑΠ στην ιστορία του συλλόγου, ωστόσο η απειρία του στα… μεγάλα σαλόνια, του στοιχίζει μέχρι στιγμής, ενώ δύσκολα θα γλιτώσει την επιστροφή του στην Α2 Ανδρών. Το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα ηττήθηκε στα Ιλίσια από τον Ηλυσιακό και πλέον ετοιμάζεται

για μια σειρά εξαιρετικά δύσκολων αναμετρήσεων, που ενδεχομένως να… βυθίσει κι άλλο την ομάδα.

Η ομάδα της Ελευσίνας έφτασε πολύ κοντά στο μεγάλο διπλό απέναντι στο συγκρότημα του Γιώργου Ζευγώλη, ωστόσο στο τέλος μίλησε και πάλι (όπως σε πολλά παιχνίδια του Ηλυσιακού) ο Στόγκλιν. Ενδεχομένως η μόνη διαφορά που μπορεί να έχουν αυτές οι δύο ομάδες (Ηλυσιακός και Πανελευσινιακός) να είναι η επιλογή των ξένων παικτών, καθώς οι επιλογές των ανθρώπων της Ελευσίνας δεν έχουν δείξει να μπορούν να πάρουν από το χέρι την ομάδα και να την οδηγήσουν σε νίκες.

Όταν ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική περίοδος, ο Πανελευσινιακός είχε στο ρόστερ του, τους Νίκολας Ραΐβιο, Χάρπερ Καμπ και Τάιλερ Χιούζ. Κανείς από τους τρεις δεν αποδείχτηκε… αρκετός, ώστε να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Πολύ σωστά οι ιθύνοντες της ομάδας προχώρησαν στην αντικατάστασή τους και βρέθηκαν να έχουν στο ρόστερ τους, τους Ξαβιέρ Γκίμπσον, Τέρενς Τζόινερ, Καλίστους Εζιούκου.

Από τους τρεις τελευταίους έχουν μείνει οι δύο (Γκίμπσον και Εζιούκου) και από τους δύο ξεχωρίζει ο ένας (ο Εζιούκου), ο οποίος ένας όμως στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς έμεινε… χαμηλά, χωρίς να πάρει τις επιθέσεις που ενδεχομένως έπρεπε να πάρει (2/2 δίποντα και 1/1 βολή, σε 31’23’’ αγώνα). Αξίζει να αναφέρουμε πως από την άλλη πλευρά, ο Στόγκλιν πήρε 16 σουτ (!), ενώ οι Αναγκόνιε και Γκάρισον 11 και 9 αντίστοιχα.

Πλέον ο Πανελευσινιακός έχει το εξής πρόγραμμα: Παναθηναϊκός (μέσα), Πανιώνιος (μέσα), Απόλλων Πατρών (έξω), ΠΑΟΚ (μέσα), Ολυμπιακός (έξω), Ίκαρος (μέσα), ΚΑΟΔ (έξω). Βάσει της μέχρι στιγμής εικόνα των ομάδων, η ομάδα της Ελευσίνας μπορεί να διεκδικήσει στα ίσα μόνο τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν, αλλά το θέμα είναι αν θα παραμείνει στο… κόλπο της παραμονής μέχρι τότε ή όχι…

Keywords
Τυχαία Θέματα