Οι διορισμένοι και οι άμισθοι... εξαφανισμένοι

Ωραίο και... ρομαντικό το παραμυθάκι του "σε ξένες ομοσπονδίες αναλαμβάνουν τη διοίκηση παλαίμαχοι παίκτες, γιατί όχι και στην Ελλάδα", αλλά έχει και... κενά κεφάλαια.


Οχι μόνο ότι στην Τουρκία για παράδειγμα ο Τούρκογλου τοποθετήθηκε, διορίστηκε δηλαδή, με... διάταγμα απο τον Ερντογάν επειδή είναι φιλικά προσκείμενος, στην προσπάθεια ελέγχου κάθε τομέα της δημόσιας ζωής.


Οχι μόνο ότι στην Ισπανία ο Γκαρμπαχόθα ορίστηκε ο αντ' αυτού, ως εκ δεξιών άνθρωπος, του Σάεθ που διώκεται για κακουργηματικές υπεξαιρέσεις μεγάλων ποσών από τα ταμεία της ομοσπονδίας.


Αλλά

και στην Κροατία, όπου ο Στόγιαν Βράνκοβιτς εξελέγη μέσω δημοκρατικών εκλογών, για να εκλεγεί φυσικά... έθεσε υποψηφιότητα.


Στην Ελλάδα, δεν έχει θέσει υποψηφιότητα μέχρι τώρα κανείς. Ούτε στις πρόσφατες εκλογές, όπου το δικαίωμα έκθεσης στην ψήφο όλων των σωματείων της χώρας, είναι για όλους.


Κατά καιρούς υπήρξαν παλαίμαχοι που εμφανίζονταν με όρεξη, κατά δήλωσή τους, να προσφέρουν στα διοικητικά. Οι πληροφορίες λένε ότι τους προτείνονταν σημαντικά πόστα στη διοίκηση, εκτιμώντας την παρουσία τους στα γήπεδα και προσπερνώντας τις ενστάσεις πολλών που λένε ότι αν δε δοικήσεις πρώτα "μικρά" μαγαζιά δεν γίνεται να βρεθείς ξαφνικά στο μεγαλύτερο. Μέχρι που μάθαιναν ότι στις διοικήσεις ομοσπονδιών τα μέλη προσφέρουν αμισθί πολύ από τον ελέυθερο χρόνο τους επειδή το κάνουν κέφι. Και τότε ζητούσαν, οι παλαίμαχοι, λίγο χρόνο να το... ξανασκεφτούν και ξέχναγαν να απαντήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα