Ομπράντοβιτς: «Θα είναι πολύ περίεργο και δύσκολο για μένα»

Η μεγάλη επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ πλησιάζει, καθώς αύριο (Πέμπτη 20/3, 21:45) ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Τop-16 της Ευρωλίγκας.

Ο «Ζοτς» συναισθηματικά φορτισμένος και λίγο πριν «πετάξει» για την Αθήνα, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Βασίλη Σκουντή στον Sentra

103,3 «Βάλ'το αγόρι μου», τονίζοντας πως το αυριανό θα είναι το πιο περίεργο ματς στην καριέρα του, ενώ σε άπταιστα ελληνικά τόνισε... «Τι να κάνω ρε φιλαράκι;». Επίσης, ευχήθηκε καλή επιτυχία τόσο στους «πράσινους» όσο και στον Φραγκίσκο Αλβέρτη, λέγοντας πως θα χαρεί να τον δει να θριαμβεύει όπως έκανε ως παίκτης!

Ερωτηθείς πώς αισθάνεται που βρεθεί στην αγαπημένη του Αθήνα, και για το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο... πρώην σπίτι του, απάντησε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, πέρα από όλα τα άλλα, που επιστρέφω στην Αθήνα και θα δω τους φίλους μου. Είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα. Ανάλογη κατάσταση είχα ζήσει και με την Παρτίζαν, όταν βρέθηκα αντίπαλός της, γιατί ήταν η ομάδα που έπαιξα αρκετά χρόνια. Αλλά, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό που έζησα με τον Παναθηναϊκό. Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα στην Αθήνα. Η αυριανή θα είναι εμπειρία ζωής που θα την κρατήσω στο μυαλό και την καρδιά μου».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως είχε συζητήσει για το αυριανό παιχνίδι με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, στη συνάντηση των δύο στην Κωνσταντινούπολη: «Αυτή την κουβέντα την κάναμε πριν ξεκινήσει το ματς του πρώτου γύρου. Έλεγα στον Φράγκι πως δεν ξέρω πως θα αντιδράσω. Θα είναι πολύ περίεργο και πολύ δύσκολο για μένα. Πρέπει όμως, να ετοιμάσω την ομάδα μου. Πρέπει να το διαχειριστώ. Τι να κάνω ρε φιλαράκι; (σ.σ. το τελευταίο το είπε στα ελληνικά)».

Όσο για το αν έχει άγχος; «Θα δω πολλούς φίλους και θα αισθανθώ ιδιαίτερα. Θα δω δικούς μου ανθρώπους. Ο Φράγκι τώρα είναι προπονητής του Παναθηναϊκού και του εύχομαι τα καλύτερα. Θα δω τρία παιδιά που είναι ιδιαίτερα για μένα, τον Φώτση, τον Μάικ και τον Διαμαντίδη. Θα δω σε κάθε σημείο της εξέδρας γνωστούς ανθρώπους. Θα είναι περίεργο για μένα...», σχολίασε.

Επειδή υπάρχει βέβαια και το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζοτς ανέφερε: «Είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ήδη ο Παναθηναϊκός έχει κάνει δύο νίκες με προπονητή τον Αλβέρτη. Εύχομαι το καλύτερο στον Παναθηναϊκό, ενώ εγώ προσπαθώ εν μέσω συναισθηματικών θεμάτων να ετοιμάσω την ομάδα μου για να παίξει ένα καλό ματς».

Στην ερώτηση αν περίμενε να δει τον Αλβέρτη προπονητή, απάντησε με την ίδια ερώτηση: «Εσύ το περίμενες;» και εξήγησε... «Όλα αυτά τα χρόνια δεν μου είχε δείξει ότι θέλει να κάνει τον προπονητή, αλλά στη ζωή ποτέ κανείς δεν ξέρει. Του εύχομαι να είναι τόσο επιτυχημένος και να έχει τόσους θριάμβους στην προπονητική του καριέρα όσο στην αγωνιστική του πορεία και θα χαρώ να τον δω να προοδεύει».

Keywords
Τυχαία Θέματα