ΘΕΜΑ: Η μάχη της ουράς στην Α 1

Στην τελική ευθεία πλέον η Α 1 και το ενδιαφέρον βασικά εστιάζεται στην μάχη της ουράς που μάλλον θα περιμένουμε την τελευταία αγωνιστική και που όπως όλα δείχνουν οι 8 νίκες ειδικά με ισοβαθμίες είναι ένα καταφύγιο. Μένουν πλέον 5 αγωνιστικές για το φινάλε και όπως φαίνεται έχουν εξασφαλιστεί ΑΓΟΡ, Άρης και μάλλο και τα Τρίκαλα. Και μετά θα έχουμε μάχη. Φυσικά όποιος πάει στις 9 νίκες είναι απίθανο να έχει πρόβλημα.

Ο Άρης

έχει 8 νίκες αλλά δεν έχει πρόβλημα παραμονής λογικά πάντα. Το ίδιο και ο μέτριος φέτος ΑΓΟΡ που του αρκεί μια νίκη εντός με ΚΑΟΔ ή Ηλυσιακό στο τέλος . Τα Τρίκαλα έχουν δύσκολο πρόγραμμα με τον Ολυμπιακό μέσα και τον ΚΑΟΔ τελευταία αγωνιστική που μπορεί να χρειαστούν το ματς με τους αδιάφορους λογικά δραμινούς που θα είναι και εντός πλέι οφ. Εκτός αν κάνουν κάποιο διπλό όπως με την Ελευσίνα. Από εκεί και πέρα μάχη όμως. Ο Κολοσσός με 7 νίκες είναι σε δύσκολη θέση αν και έχει 3 ματς μέσα. Με Πανιώνιο, Ηλυσιακό και Άρη. Το πιο πιθανό είναι ότι πάει 8 νίκες και έχει τον Άρη στο φινάλε που όμως μπορεί (το πιο πιθανό) να κυνηγά πλέι οφ. Και εκτός έχει τον Ίκαρο. Αν βάλουμε και την απώλεια του Όσμπι το ματς με τον Ηλυσιακό είναι τελικός για τις 8 νίκες και ψάχνει μια ακόμα και να κρατήσει την ισοβαθμία με τον Ίκαρο που τον έχει εκτός (+6 στην Ρόδο). Σε πιο δύσκολη θέση είναι οι άλλες ομάδες

Ο Πανελευσινιακός με Ολυμπιακό και Άρη εκτός λογικά μένει στις 6 νίκες και μετά έχει δύο τελικούς μέσα με Τρίκαλα και Κηφισιά και τον ΚΑΟΔ εκτός. Συνεπώς 8 νίκες λογικα και αυτός που όμως έχει ήδη 2 νίκες με τον Ίκαρο. Το ερώτημα είναι που πάει ο Ίκαρος. Με τον ΠΑΟ μέσα χάνει και έχει εντός Άρη,Κολοσσό και πάει λογικά 8 , τον ΠΑΟΚ στο φινάλε εκτός που δεν χαρίζεται και ματς κλειδί στα Ιλίσια. Αν το πάρει ρίχνει σίγουρα τον Ηλυσιακό και με δύο νίκες στην έδρα του πάει 9 και περιμένει τα άλλα αποτελέσματα. Καθώς έτσι ποντάρει να βάλει από κάτω Ηλυσιακό και Ελευσίνα(εκτός αν αυτή κερδίσει πχ στην Δράμα). Ο Ηλυσιακός έιναι στην δυσκολότερη θέση και βάση εικόνας πάντως καθώς έχασε και δύο αμερικανούς αλλά βάση προγράμματος έχει το καλύτερο. Έχει μόλις 5 νίκες αλλά με Άρη, Ίκαρο, ΠΑΟΚ εντός μπορεί να πάει και 8 και να ψάξει ένα διπλό με Κολοσσό ή στην Κρήτη με τον αδιάφορο στο τέλος λογικά ΑΓΟΡ. Θεωρητικά είναι εφικτό σενάριο αλλά βάση εικόνα όχι.

Συνεπώς όλα δείχνουν ότι ο Ηλυσιακός πολύ δύσκολα θα μείνει στην Α 1 και μετά ο Ίκαρος με την Ελευσίνα παλεύουν για μια θέση στον ήλιο της Α 1 με κλειδί αν κάνει διπλό ο πρώτος στα Ιλίσια και η δεύτερη στην Δράμα για να πάνε στο μαγικό 9 και με την Ελευσίνα να έχει την ισοβαθμία με 2 νίκες. Βεβαίως μπορέι να μπλέξει άμεσα ο Κολοσσός στις 8 νίκες και να έχουμε και τριπλή ακόμα ισοβαθμία με ματς κλειδί λογικά για τους ροδίτες στο φινάλε με τον Άρη εντός και με την Ελευσίνα να έχει την ισοβαθμία με τους ροδίτες.

EΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
*Κεφαλαία τα εκτός έδρας

ΑΓΟΡ (8)
Καοδ, ΚΗΦΙΣΙΑ, Πανιώνιος, ΠΑΟ, Ηλυσιακός

ΤΡΙΚΑΛΑ (8)
ΑΠΟΛΛΩΝ Π, Ολυμπιακός, ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, ΑΡΗΣ, Καοδ

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (7)
Πανιώνιος, ΠΑΟ, Ηλυσιακός,ΙΚΑΡΟΣ,Αρης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (6)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΡΗΣ, Τρίκαλα, ΚΑΟΔ, Κηφισιά

ΙΚΑΡΟΣ (6)
Παο, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, Άρης, Κολοσσός, ΠΑΟΚ

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (5)
, Άρης, Ίκαρος, ΚΟΛΟΣΣΟΣ, Παοκ, ΑΓΟΡ

Keywords
Τυχαία Θέματα