Ο Θανάσης στα… Poster Boys του All Star! (vid)

Μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα συμμετάσχει στο All Star Game του ΝΒΑ, τόσο στο «Rookie Game», όσο και στο «Skills Challenge» και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα γίνει All Star καθώς θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star

Game της D-League που θα γίνει το Σάββατο (15/2) στη Νέα Ορλεάνη!

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, χαρακτηρίζοντας τους τέσσερις παίκτες «Poster Boys», ανάμεσα στους οποίους θα είναι και ο Θανάσης, ο οποίος εκπροσωπεί τους Ντέλαγουερ 87ερς (σ.σ. θυγατρική ομάδα των Σίξερς).

Αντίπαλοι του μεγάλου αδελφού του Γιάννη θα είναι ο κάτοχος του τίτλου από πέρσι, Τόνι Μίτσελ (Φορτ Γουέιντ Μαντ Αντς), ο Ρασάντ Τζέιμς (Ρίνο Μπίγκχορνς) και ο Ντάρεν Γουάιτ (Ερι Μπάιχοκς).

Για τον Αντετοκούνμπο υπάρχει κι ένα μικρό αφιέρωμα όπου αναφέρεται πως «ο μεγαλύτερος αδελφός του Greek Freak (σ.σ. το παρατσούκλι του Γιάννη) και ο διαγωνισμός καρφωμάτων ταιριάζουν απόλυτα. Εχει τα άλματα στο DNA του. Το κέφι με το οποίο παίζει τον κάνει έναν εξαιρετικό σόουμαν. Σφύζει από ενέργεια. Αυτή η γιορτή θα του επιτρέψει να απελευθερώσει τα αθλητικά του προσόντα σε κάτι διαφορετικό από τα αμυντικά καθήκοντα. Ως ένας παίκτης διπλού ρόλου, ο Αντετοκούνμπο δεν είναι ο τύπος που θα κάνει σειρά εντυπωσιακών καρφωμάτων στο παιχνίδι κι έτσι θα είναι ενδιαφέρον να δείξει στην κάμερα τι υπάρχει κάτω από τα… μανίκια του».

Το αφιέρωμα συνοδεύεται και από βίντεο με καρφώματα του Θανάση:

Keywords
Τυχαία Θέματα