"Βόμβα" μεγατόνων!

21:25 10/2/2014 - Πηγή: Bam

Στα "δίχτυα" Στα γγγγΣτα ερωτικά δίχτυα μίας εκρηκτικής "show woman" λέγεται ότι έχει πέσει ο ισχυρότερος πολιτικός άνδρας του πλανήτη. Συγκεκριμένα, οι φήμες που κυκλοφορούν το βράδυ της Δευτέρας, θέλουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με την εκρηκτική Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ!

Όλα άρχισαν όταν ο Γάλλος "παπαράτσι Πασκάλ Ροστέν, σε συνέντευξή του στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Europe 1", έριξε τη "βόμβα" :

"Αύριο, Τρίτη, η εφημερίδα Washington

Post θα αποκαλύψει με στοιχεία κρυφή ερωτική σχέση του Μπ. Ομπάμα με την διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ".

Άραγε, πρόκειται για μία τρελή φήμη ή για αληθή πληροφορία που θα προκαλέσει παγκόσμιο πάταγο και βέβαια θα πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις στα ενδότερα του Λευκού Οίκου.

Πάντως και η 32χρονη Μπιγιονσέ είναι δεσμευμένη, και μάλιστα παντρεμένη από το 2008 με τον 44 ετών ράπερ Jay-Z, γεγονός που ενδεχομένως θα σήμαινε κυριολεκτικά : "Αρχίζουν τα όργανα...".

Εκτός από το "Europe 1", την "αποκάλυψη" έσπευσε να φιλοξενήσει και το γαλλικό περιοδικό "Glamour", σε μία υπερατλαντική μεταφορά του μέχρι πρότινος παράνομου δεσμού του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

Μάλιστα, κατά μία "διαβολική", θα έλεγε κανείς, σύμπτωση, ο ερωτιάρης Ολάντ ετοιμάζεται σε λίγες ώρες να διαβεί το κατώφλι του οβάλ γραφείου και να βρεθεί τετ-α-τετ με τον Μπ. Ομπάμα.

Ο τελευταίος δεν έχει λόγο να μην χαρεί. Ωστόσο, δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο και για την Μισέλ Ομπάμα.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μάλλον δεν θα βάλει και τα δυνατά της ως καλή οικοδέσποινα για να υποδεχτεί όπως πρέπει εκείνον που μόλις πρόσφατα υποβίβασε από την αντίστοιχη θέση την σύντροφό του, Βαλερί Τριερβελέρ.

Στο παρακάτω video δείτε την Μπιγιονσέ να τραγουδάει στην τελετή ορκωμοσίας του Μπ. Ομπάμα :

https://www.youtube.com/watch?v=Z-DSFrGnQrk

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα