Σλούκας: «Θρύλος ο Σπανούλης, βασιλιάς ο Ομπράντοβιτς» (vid)

Ο Κώστας Σλούκας παραχώρησε μακροσκελή συνέντευξη σε δίκτυο της Τουρκίας, εκθειάζοντας τον Βασίλη Σπανούλη. Ο Έλληνας γκαρντ χαρακτήρισε "θρύλο" τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και στους στόχους της Φενέρμπαχτσε για φέτος.

«Πρώτος στόχος πρέπει να είναι να πάμε στο Final Four και μετά να σκεφτούμε το τρόπαιο. Μπορούμε να νικήσουμε

την ΤΣΣΚΑ, αλλά και κάθε ομάδα της διοργάνωσης, αρκεί να έχουμε τα κεφάλια μας κάτω, επειδή την ίδια στιγμή μπορούμε να χάσουμε και από τον οποιοδήποτε όπως φάνηκε στον αγώνα με την Ούνικς», δήλωσε αρχικά ο άσος της Φενέρ.

Στη συνέχεια, στάθηκε στην παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τη στήριξη που έδειξε προς το πρόσωπό του: «Κάθε λεπτό που περνάς μαζί του, εντός ή εκτός παρκέ, μαθαίνεις κάτι. Ο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στο μπάσκετ 30-35 χρόνια. Πέρυσι με βοήθησε πολύ μάλιστα, επειδη είχα κάποια προβλήματα τον Δεκέμβριο, αλλά έδειξε κατανόηση και μου έδωσε ειδική άδεια για να κάνω θεραπεία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την προσέγγισή του και τις πράξεις του, κάτι που τόνισα και πέρυσι μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος».

Κλείνοντας, κλήθηκε να πει το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό στο άκουσμα μιας οποιασδήποτε λέξης. Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε...

Μπάσκετ: «Η ζωή μου»

Ευρωλίγκα: «Οι Καλύτεροι παίκτες»

Ομπράντοβιτς: «Βασιλιάς»

Σπανούλης: «Θρύλος»

Φενέρμπαχτσε: «Τεράστια ομάδα»

Ulker Arena: «Θέατρο»

Κωνσταντινούπολη: «Όμορφη πόλη»

Τούρκογλου: «Θρύλος και είδωλο»

Δείτε ένα απόσμασμα από τις δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ:

Basketbolcumuz Kostas Sloukas ile yapılan röportajdan kısa bir bölüm. pic.twitter.com/fYYnZvzWbJ

— Arman İçin Savaş (@armanicinsavass) November 10, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα