"Η μεγαλύτερη πρόκληση"

Ούκιτς ο… 3ος!
Μετά (χρονικά) τους Άντι Πάνκο και Μάικ Μπράμος, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς αφίχθη χθες στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", λίγο πριν τις 23:30. Ο Κροάτης θα βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού (απόψε στις 19:00) και μετά θα αναχωρήσει (αύριο), προκειμένου να ενταχθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, για να διεκδικήσει μια θέση στο Ευρωμπάσκετ 2013.

Στις

πρώτες του δηλώσεις, επί ελληνικού εδάφους, υποστήριξε: "Είμαι ενθουσιασμένος που αυτή τη φορά βρίσκομαι στην Αθήνα, ως παίκτης του Παναθηναϊκού, και πραγματικά ανυπομονώ να αρχίσουν όλα, να αρχίσω τη δουλειά με τους συμπαίκτες μου. Για μένα είναι η μεγαλύτερη δυνατή πρόκληση να αγωνιστώ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και πολύ περισσότερο τώρα που η ομάδα χτίζεται από την αρχή.

Όλοι ξέρουμε πως είναι από τις μεγαλύτερες, αν όχι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο, αλλά ελπίζω και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, πως θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο".

Όσον αφορά το γεγονός ότι θα… χάσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας είπε: "Δεν με προβληματίζει το ότι υπάρχουν οι υποχρεώσεις μου με την Εθνική Κροατίας. Είναι κάτι που το ζω κάθε χρόνο. Είμαι έμπειρος παίκτης, αυτή είναι η έκτη μου χρονιά στην Ευρωλίγκα και ξέρω πώς να ανταπεξέλθω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε γνωρίζω πολύ καλά τις ομάδες, γνωρίζω κάθε παίκτη… Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος".

Δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον φυσικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, τον Δημήτρη Διαμαντίδη: "Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες! Απόλαυσα κάθε αναμέτρηση μαζί του, αλλά σίγουρα είναι καλύτερα τώρα που θα βρίσκεται δίπλα μου και όχι απέναντί μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα