dikaioma psifou stoys organomenous

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος. Διαβάστε τι είπε για τον Φερέιρα, για το Νικόλα Πατέρα, για το δικαίωμα ψήφου που θέλει να δώσει στους οργανωμένους, για τις μετοχές που δεν επιστρέφουν στον Βαρδινογιάννη, για το παρασκήνιο...Δικαίωμα ψήφου στους οργανωμένους οπαδούς παραδέχτηκε πως σκέφτεται να δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος. Μέσω 8-9 φιλάθλων από τις λίστες που θα του δίνουν οι σύνδεσμοι, θα ορίζεται ένας εκπρόσωπός τους που θα ψηφίζει. Έτσι θα είναι σα να έχουν καταβάλει το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε ψήφο.


Ο ισχυρός άνδρας του ΣΚΑΪ και πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας χαρακτήρισε ως φιλόσοφο του ποδοσφαίρου τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, σε 500 φιλάθλους του Τριφυλλιού που βρέθηκαν στην «πράσινη» γιορτή του Σωματείου στην Κύπρο.

Παρόντες ήταν και οι Αριστείδης Καμάρας, Τότης Φυλακούρης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Συμμαχίας Νικόλας Βασιλαράς.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως οι μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν στην πλευρά Βαρδινογιάννη, ενώ έγινε εκτενής συζήτηση για τη διαφθορά που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος:

«Δεν έχω λάβει ποτέ ανάλογη υποδοχή. Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου γι’ αυτό το πρωτόγνωρο πράγμα. Θα κάνω ένα πρόλογο και είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε θέλετε».

Αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για:
...την Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο. Όλα τα λεφτά μπαίνουν απ’ ευθείας στην αύξηση. Θα υπάρξει πλήρης ανάλυση στα μέλη για το που και πως ξοδεύτηκαν τα χρήματα. Χαρακτηριστικό μας είναι η διαφάνεια».

...τα βήματα που έχουν γίνει: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε καθόλου χρόνο και όλα έπρεπε να γίνουν πολύ γρήγορα. Επρεπε πρώτα να βρούμε λεφτά να πληρωθούν οι παίκτες. Μετά να μιλήσουμε με την ΕΠΟ από την οποία δεν είχαμε και την καλύτερη ανταπόκριση. Μετά να πάμε στην UEFA («μας την έφεραν την UEFA» φώναζε ο κόσμος, με τον Αλαφούζο να λέει «αυτός ο ανταγωνισμός είναι θεμιτός, τα άλλα δεν θέλουμε») και μετά αρχίσαμε να λειτουργούμε σαν κανονική ομάδα».

Ποια είναι η διαδικασία εγγραφής και ποιοι έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν:

«Η διαδικασία είναι απλή και αναγράφεται στην ηλεκτρονική μας σελίδα. Από εκεί και πέρα με βάση το καταστατικό, δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι έχουν καταβάλει μίνιμουμ 175 ευρώ. Εχουμε μιλήσει όμως με τους οργανωμένους και σκεφτόμαστε να κάνουμε μετά από πρότασή τους μια μικρή αλλαγή ώστε να τους δώσουμε δικαίωμα ψήφου. Κάθε 8-9 άτομα από τις λίστες που θα μας δίνουν οι σύνδεσμοι θα ορίζουν έναν εκπρόσωπο και αυτός θα ψηφίζει για όλους. Με τον τρόπο αυτό θα είναι σαν να έχουν καταβάλει το ακριβές ποσό που αντιστοιχεί σε δικαίωμα ψήφου. Οι οργανωμένοι αποτελούν τον σκληρό μας πυρήνα και τους θέλουμε στη διαδικασία εκλογής διοίκησης».

Επειδή οι περισσότεροι ανήκουμε στη Θύρα 13 θα θέλαμε να μας πείτε ποιες είναι οι σχέσεις σας με τον Ενιαίο Φορέα:

«Εχουμε εξαιρετικές σχέ
Keywords
Τυχαία Θέματα