Επέμβαση στο ζυγωματικό για Ουέστμπρουκ…

Αγωνιστικά, η σεζόν δεν μοιάζει καθόλου με την αρχή της κανονικής περιόδου για τους Θάντερ, οι οποίοι με αντεπίθεση και εκπληκτικές εμφανίσεις από τον Ράσελ Ουέστμπρουκ έφτασαν στην 8η θέση της Δύσης. Μονάχα που η Οκλαχόμα Σίτι είναι ξανά στην ίδια κατάσταση με τις ατυχίες, όπως στο ξεκίνημα της χρονιάς, με τους τραυματισμούς των Κέβιν Ντουράντ και «RW». Αμφότεροι είχαν επιστρέψει, όμως μετά τη νέα επέμβαση στον αστράγαλο του «KD-35», οι φιναλίστ του 2012 έχασαν και τον Ουέστμπρουκ για απροσδιόριστο ακόμη χρονικό

διάστημα. Ο γκαρντ των Θάντερ υποβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (28/2) σε επέμβαση στο δεξί ζυγωματικό, έπειτα από το χτύπημα του συμπαίκτη του, Αντρέ Ρόμπερσον με το γόνατο, στην ήττα στο Πόρτλαντ.

Ο Ουέστμπρουκ, που στο ματς με τους Μπλέιζερς πέτυχε το 3ο διαδοχικό τριπλ-νταμπλ του, θα μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον μία εβδομάδα, όταν και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο κόουτς Σκοτ Μπρουκς θα στερηθεί και πάλι τις πολύτιμες υπηρεσίες του πιο φορμαρισμένου παίκτη του ΝΒΑ αυτή την περίοδο, καθώς ο «RW» κατέγραψε τον Φεβρουάριου μ.ο. 31,2π.-9,1ριμπ.-10,3ασ. και έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Όσκαρ Ρόμπερτσον με αντίστοιχες επιδόσεις σε έναν μήνα! Συνολικά, φέτος στη σεζόν μετρά μ.ο. 26,5π.-8,2ασ.-6,8ριμπ. σε μόλις 33΄ συμμετοχής. Επιδόσεις που είχαν βάλει το όνομά του στην κουβέντα για το βραβείο του MVP της ρέγκιουλαρ-σίζον.

Keywords
Τυχαία Θέματα