"Έλαμψε" ο Παπαπέτρου!

Το παιχνίδι απέναντι στο North Carolina αποτελούσε μία μεγάλη πρόκληση για τον Ιωάννη Παπαπέτρου και το Texas. Οι Longhorns, όμως, ήταν αποφασισμένοι να επιβάλλουν τον δικό τους… "νόμο" και να πάρουν τη νίκη, όπως και έγινε. Οι Τεξανοί πανηγύρισαν μία σπουδαία εντός έδρας νίκη απέναντι στους Tar Heels με 85-67 δείχνοντας πως τη φετινή σεζόν στοχεύουν ψηλά.

Για να φτάσουν, όμως, στη νίκη χρειάστηκαν τη μεγάλη βοήθεια του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες

φετινές του εμφανίσεις και τελειώνοντας το παιχνίδι με νταμπλ νταμπλ (10π.-10ριμπ.) αποτέλεσε έναν από τους βασικότερους παράγοντες που οι Longhorns έφτασαν στην τελική επικράτηση.

Η οικογενειακή… "κόντρα" του Louisville με το FIU βρήκε νικητές τους πρώτους με 79-55. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του FIU, στο οποίο προπονητής είναι ο υιός του πολυνίκη προπονητή, Ρίτσαρντ Πιτίνο. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γουέιν Μπλακσχίαρ (18π.), ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πέιτον Σίβα, ο οποίος πέτυχε νταμπλ νταμπλ (15π.-12ασ.).

Τέλος, το Illinois State άλωσε την έδρα του Dayton με 74-73, με τον Τζάκι Κάρμαϊκλ να είναι εντυπωσιακός έχοντας 25π. και 12ριμπ..

Keywords
Τυχαία Θέματα