Σοκ για Δικαιουλάκο!

Βόμβα μεγατόνων!
Η απόλυτη ψυχρολουσία για τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο και την Ταργκοβίστε. Τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών στη Ρουμανία άρχισαν να επηρεάζουν άμεσα τον αθλητισμό της χώρας, με το μπάσκετ να μην ξεφεύγει από το γενικότερο κακό. Η κυβέρνηση της Ρουμανίας αποφάσισε να "κόψει" τις επιχορηγήσεις με αποτέλεσμα η Ταργκοβίστε να είναι στα πρόθυρα της… διάλυσης!

Οι διοικούντες τον σύλλογο, παρά την εντυπωσιακή φετινή της πορεία και την επικείμενη πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα, ανακοίνωσαν σε παίκτριες και προπονητικό τιμ

πως η κίνηση της κυβέρνησης να "κόψει" τις επιχορηγήσεις προς τα σωματεία τούς έχει "δέσει τα χέρια" όσον αφορά την οικονομική φερεγγυότητα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Έτσι, τους πρότειναν να μείνουν με τα μισά χρήματα (μη εγγυημένα) απ όσα προβλέπουν τα συμβόλαιά τους, διαφορετικά άπαντες είναι ελεύθεροι να αποχωρήσουν αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Το σοκ για τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο και τις παίκτριές του είναι, όπως γίνεται αντιληπτό, μεγάλο αφού όλα… γκρεμίζονται.

Αυτό σημαίνει πως το αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (σ.σ.: πρώην ομάδα του Έλληνα προπονητή) θα είναι το τελευταίο για τον ίδιο και τις βασικές παίκτριές του με την Ταργκοβίστε, αφού το κύμα… φυγής ξεκινά. Οι μόνες που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη ρουμανική ομάδα είναι οι γηγενείς παίκτριες και η 19χρονη Κσένια Τικονένκο, η οποία έχει ένα από τα μικρότερα συμβόλαια στην ομάδα.

Πρόδηλο είναι πως το μεγάλο πρότζεκ που είχε αναλάβει ο πολυνίκης Έλληνας τεχνικός… καταρρέει, με τον ίδιο και τις ξένες παίκτριες της Ταργκοβίστε να λένε "αντίο" στη Ρουμανία μετά το τέλος της αυριανής αναμέτρησης με τη Φενέρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα