Μπόμπι Ντίξον στο Basketblog: «Δεν είναι πολύ δυνατοί φέτος Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»

«Ο Κώστας Σλούκας αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι μεγάλος ηγέτης» απάντησε ο Μπόμπι Ντίξον σε ερώτηση που του έκανε το basketblog.gr λίγη ώρα μετά τον τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός γκαρντ στο χθεσινό παιχνίδι δεν βρέθηκε σε καλό βράδυ αφού είχε μόλις 9 πόντους σε 27 λεπτά με 1/4 δίποντα

και 2/9 τρίποντα, ενώ μοίρασε μόλις 2 ασίστ και μάζεψε 3 ριμπάουντ.

Ο Ντίξον επίσης μίλησε για το πως ήρθε η ήττα της ομάδας του στο Φαληρικό γήπεδο από τους Πρωταθλητές Ελλάδας, για τον Κώστα Σλούκα, αλλά και για το πως βλέπει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην φετινή Ευρωλίγκα.

-Πρώτα από όλα πες μας πως έζησες εσύ το αποψινό παιχνίδι;

«Εμείς ξεκινήσαμε αρκετά άσχημα επιθετικά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ και λέι απ. Έτσι με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός κατάφερε να χτίσει το προβάδισμα του και εμείς έπρεπε να παλέψουμε για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Στο τέλος πλησιάσαμε, αλλά χάσαμε κάποια σημαντικά σουτ και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

-Η άμυνα σας απόψε ήταν καλή σε γενικές γραμμές, όμως υστερήσατε πολύ επιθετικά, συμφωνείς;

«Είναι αλήθεια ότι η άμυνα μας ήταν πολύ καλή ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αφού δεχθήκαμε μόλις 71 πόντους από τον Ολυμπιακό. Αυτοί δεν είναι πολλοί πόντοι ειδικά για ένα εκτός έδρας παιχνίδι, το πρόβλημα μας ήταν στην επίθεση σχεδόν σε όλο τον αγώνα, παρότι στην τελευταία περίοδο σημειώσαμε κάποια μεγάλα σουτ και επιστρέψαμε».

-Πως βλέπεις στην φετινή Ευρωλίγκα τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό;

«Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι δύο καλές ομάδες και ειδικά στην έδρα τους είναι δυνατοί και οι δύο και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Αλλά δεν είναι πολύ δυνατές ομάδες φέτος».

-Θα μας πεις λίγα λόγια για τον συμπαίκτη σου τον Κώστα Σλούκα;

«Ο Κώστας είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ένας υπέροχος συμπαίκτης και το πιο σημαντικό αποδεικνύει ότι είναι μεγάλος ηγέτης όχι μόνο από φέτος, αλλά και από πέρυσι που είμαστε στην ίδια ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα