Παπαπέτρου: «Να χτίσουμε πάνω στη νίκη επί της Φενέρ»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου εξήγησε τη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, ενώ τόνισε ότι στόχος των Πειραιωτών είναι να νικούν σε κάθε αγώνα.

«Μπήκαμε με θέληση όλα τα παιδιά. Θέλαμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Είχαμε ένα σημαντικό παιχνίδι, πήραμε μια σημαντική νίκη. Το δείξαμε από το πρώτο λεπτό. Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να νικά. Πρέπει να παίζουμε το μπάσκετ

που ξέρουμε. Αυτό βγαίνει στο παρκέ», είπε αρχικά ο νεαρός φόργουορντ από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ.

Για τo μεγάλο κενό στο «4» τόνισε: «Έχουμε πολλά παιδιά που παίζουν πάνω από μία θέση. Είναι σημαντικό αυτό. Πολλοί μπορούν να "θυσιαστούν" για να παίξουμε μια θέση. Καλύψαμε τα κενά και στο "4"».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Αδικήμασε τους εαυτούς μας στο τέλος. Αλλά, και οι αντίπαλοι παίζουν μπάσκετ. Δεν πρέπει να είσαι πλεονέκτης. Πρέπει να εκτιμάς τη νίκη. Μας άξιζε μια καλύτερη διαφορά. Ίσως να χαλαρώσαμε και λίγο. Θα το αναλύσουμε και θα δούμε τι έγινε.

Είναι μια καλή νίκη. Θες να χτίσεις πάνω σε αυτές. Το κάθε ματς είναι διαφορετικό. Όταν έρθει η ώρα θα προσεγγίσουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό με την ίδια σοβαρότητα. Είναι σημαντικό ότι κλείνουμε τον Α' Γύρο στη 2η θέση. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα