Αρχίζει η πίεση...

Όσο περνούν οι αγωνιστικές τόσο αρχίζει να αυξάνεται και η πίεση για το αποτέλεσμα στις ομάδες της Α2. Αύριο (Σάββατο) ανοίγει η αυλαία της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος, με κρίσιμες αναμετρήσεις στα περισσότερα γήπεδα, μιας και τα φαβορί θέλουν να συνεχίσουν με νίκες για να κρατηθούν στη κορυφή, ενώ αρχίζει και "ζεσταίνεται" το ενδιαφέρον και στις πιο χαμηλές θέσεις. Η συνάντηση των αήττητων στο Λαύριο, αλλά και τα παιχνίδια σε Σέρρες, Καβάλα

και Λαγκαδά συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον. Αναλυτικά:

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Δύσκολη αποστολή περιμένει τον ισχυρό φέτος Κόροιβο. Το συγκρότημα της Ηλείας δοκιμάζεται στις Σέρρες κόντρα στους Ικάρους οι οποίοι... διψάνε για τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Αήττητοι και με τον αέρα του φαβορί οι φιλοξενούμενοι καλούνται να παίξουν πολύ καλύτερα από ότι στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αρκαδικό για να τριπλασιάσουν τις επιτυχίες τους. Οι Ίκαροι, από τους οποίους είναι αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Μποχωρίδη (διάστρεμμα), έδειξαν σημάδια βελτίωσης στο τελευταίο παιχνίδι και θα κυνηγήσουν μια μεγάλη νίκη για να πάρουν μπροστά...

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ: Στη Τρίπολη αναμένεται αμφίρροπο ματς, με την έδρα να αντισταθμίζει την ποιότητα και τη δύναμη των φιλοξενούμενων. Οι Αρκάδες που παραμένουν χωρίς νίκη, αναμένεται να αγωνιστούν σε ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς τον Αντωνιάδη, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος. Ο Φιλαθλητικός μετά το κακό ματς της πρεμιέρας δείχνει να αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του και με νίκη στη Τρίπολη θα αναρριχηθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς και φέτος έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ: Βορειοελλαδίτικο ντέρμπι στον Λαγκαδά. Το μικρό κλειστό αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά και των δύο ομάδων (θα βρεθούν και κάποιοι μεμονωμένοι οπαδοί των φιλοξενούμενων), σε ένα ματς που και οι δύο θέλουν πολύ να κερδίσουν, για διαφορετικούς λόγους. Ο Ερμής αισιοδοξεί να παραταχθεί με... περισσότερους παίκτες από ότι το περασμένο Σάββατο. Ο Παρίτσης αναμένεται να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί, ενώ αρκετές πιθανότητες έχει να παίξει και ο Σίμος Ιωακειμίδης, ο οποίος δεν έχει ντεμπουτάρει ακόμη με τα "πράσινα". Ο Ηρακλής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εύκολη νίκη επί της Αγίας Παρασκευής θα επιδιώξει να φύγει αλώβητος από μια πολύ δύσκολη έδρα.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Στην Αγία Παρασκευή, η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τον Φίλιππο σε ένα ανοιχτό σε κάθε προγνωστικό παιχνίδι. Οι παίκτες του Νίκου Χατζηπανηγύρη προέρχονται από κακή εμφάνιση στο Ιβανώφειο την οποία θέλουν να διαγράψουν, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο στην έδρα τους, ενώ η ομάδα της Βέροιας έδειξε στο ματς με τη Καβάλα την ποιότητα και τις δυνατότητες της. Οι άμυνες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς, το οποίο αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

ΚΑΒΑΛΑ - ΑΕΚ: Σπουδαίο ματς αναμένεται στη Καβάλα, με τη τοπική ομάδα να φιλοξενεί την ΑΕΚ που μετρά δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Αμφότεροι οι "μονομάχοι" έχουν ιδιαίτερα υψηλές φιλοδοξίες γι' αυτό και το αποψινό παιχνίδι θεωρείται κομβικό για τη συνέχεια της προσπάθειας τους. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν αλώβητη την έδρα τους και έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να κοντράρουν την επίσης δυνατή ΑΕΚ, η οποία πάντως δεν θα είναι μόνη της, μιας και αρκετές δεκάδες οπαδών της από τις γύρω περιοχές αναμένεται να δώσουν το παρών στο κλειστό της Καλαμίτας. Χωρίς προβλήματα οι δύο αντίπαλοι.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΟΦΗ: Κρισιμότατο παιχνίδι για τη παραμονή, έστω και αν ακόμη είναι πολύ νωρίς, διεξάγεται και στο κλειστό του Μετς. Το Παγκράτι με όπλο την "καυτή" του έδρα, η οποία αναμένεται να έχει και πάλι πολύ κόσμο, φιλοδοξεί να φτάσει στη δεύτερη επιτυχία του και να αφήσει οριστικά πίσω το "χαστούκι" της περασμένης αγωνιστικής από την ΑΕΚ. Ο ΟΦΗ έδειξε τα... δόντια του στο ματς με το Ψυχικό και φέρεται αποφασισμένος να διεκδικήσει τη πρώτη του φετινή επιτυχία, επί ενός αντιπάλου με παρόμοιους στόχους. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να αγωνιστούν πλήρης, ενώ από τους Κρητικούς εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Τόζιου.

ΨΥΧΙΚΟ - ΛΑΥΡΙΟ: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής συμπληρώνει η συνάντηση του Ψυχικού. Αήττητοι μέχρι στιγμής οι δύο αντίπαλοι, έχουν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, όμως απόψε ένας από τους δύο θα χάσει έδαφος. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα, όμως το Λαύριο είναι η πιο "δεμένη" μέχρι στιγμής ομάδα της κατηγορίας και αποτελεί εξαιρετικά σκληροτράχηλο αλλά και έμπειρο αντίπαλο. Προβλέπεται ντέρμπι με τα... όλα του, μιας και οι δύο ομάδες είναι γεμάτες από ποιοτικούς και... μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες που δεν συμβιβάζονται εύκολα με την ιδέα της ήττας. Αμφίβολη από τους Ψυχικιώτες η συμμετοχή του τραυματία Σκουλούδη.

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 5 μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα