Tο τρίτο ημίχρονο της 24ης αγωνιστικής

Ελάχιστα πράγματα άλλαξαν μετά και την 24η αγωνιστική της Α2 και πλέον οδεύουμε σε ένα δραματικό φινάλε τόσο για την άνοδο, όσο και για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η ΑΕΚ με τη νίκη της επί του Ηρακλή βρίσκεται πλέον μια... ανάσα από την μαθηματική εξασφάλιση της επιστροφής της στην Α1, αφού χρειάζεται ένα ακόμη "δίποντο" για να ανέβει και μαθηματικά, το οποίο θα προσπαθήσει να πάρει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας. Όσον αφορά στη δεύτερη προνομιούχο

θέση, ο... τελικός που ακολουθεί στην Αμαλιάδα ανάμεσα στον Κόροιβο και τη Καβάλα θα κρίνει τα πάντα, μιας και χθες κανείς από τους δύο δεν είχε απώλειες, με τη διαφορά του ενός βαθμού υπέρ του πρώτου να παραμένει. Η ομάδα της Ηλείας πέρασε νικηφόρα από το Παγκράτι, ενώ η Καβάλα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στο Λαύριο.

Ένας μικρός... χαμός αναμένεται για την αποφυγή του υποβιβασμού στη Β΄ Εθνική. Τη νίκη της ημέρας τη πέτυχε ο Φιλαθλητικός, ο οποίος επικράτησε στο Ηράκλειο του ΟΦΗ. Η ομάδα του Ζωγράφου παρέμεινε "ζωντανή" καθώς έφτασε στις 9 νίκες, όμως υστερεί σε πιθανές ισοβαθμίες, γεγονός που τη κρατά σε... αναμμένα κάρβουνα. Όσο για τον ΟΦΗ, ανέβηκε βαθμολογικά μιας και τον ευνόησε η ήττα του Λαυρίου και δεν κινδυνεύει... Οι Ίκαροι Σερρών επικράτησαν εκτός έδρας της Αγίας Παρασκευής και χρειάζονται το "δύο στα δύο" στα ματς που απομένουν για να σωθούν, τη στιγμή που ο Ερμής δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα στο Λαγκαδά για να συντρίψει τον Αρκαδικό. Έτσι η κατάσταση παρέμεινε αναλλοίωτη και στην ουρά, με το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί στις Σέρρες (Ίκαροι - Ερμής), να κρίνει τη σωτηρία. Η νίκη του Φίλιππου Βέροιας επί του Ψυχικού, συμπλήρωσε το... παζλ της 24ης αγωνιστικής, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά, πλην όμως όμορφου, από πλευράς θεάματος παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα