«Sold out» και με «Μπάρτσα»!

Στην 1η αγωνιστική του Top-16 ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο ΣΕΦ τη Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ήταν το πρώτο «sold out» της σεζόν για τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Ακολούθησε η βαριά ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία και την Πέμπτη η ομάδα του Πειραιά επιστρέφει στο… σπίτι της, εκεί όπου την περιμένει ακόμη ένα «sold out», απέναντι στην Μπαρτσελόνα (16/01).

Οι

«ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι θα δώσουν δυναμικό παρών στο ΣΕΦ, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους και να την… σπρώξουν προς τη νίκη που κρίνεται επιτακτική, ώστε να επέλθει η ηρεμία λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (20/01). Εξάλλου, αν ο Ολυμπιακός ξεκινήσει με 2-1 στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Top-16 έχοντας αντιμετωπίσει Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ και Μπαρτσελόνα, σίγουρα θα είναι μία πολύ καλή αρχή, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η ανακοίνωση των Πρωταθλητών Ευρώπης αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το ΣΕΦ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο».

Keywords
Τυχαία Θέματα