Πεδουλάκης: «Καλό μάθημα για όλους»

Μόνο ικανοποιημένος δεν εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Πατρών ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος μίλησε για ένα καλό μάθημα όσο αφορά τη συνέχεια.

«Δεν προσεγγίσαμε σωστά το ματς. Δεν είχαμε ενέργεια και μας έλειπε το μεγάλο κίνητρο από το μυαλό μας. Στο πρώτο ημίχρονο δοκιμάσαμε κάποια πράγματα. Στο τρίτο δεκάλεπτο πήραμε μία διαφορά την οποία χάσαμε κι αυτό με προβληματίζει. Στην επίθεση μπορείς να κολλήσεις, αλλά πώς μπορείς να χάσεις όλα τα αμυντικά σου ριμπάουντ. Δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός

προσπαθεί μέσα από την άμυνα να βρει ρυθμό. Αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για όλους για να καταλάβουμε που είμαστε και τι φανέλα φοράμε».

Από την πλευρά των παικτών ο Αντώνης Φώτσης ανέφερε: «Είχαμε έναν αγώνα με την Πάτρα. Δεν είδαμε τον αγώνα όπως θα έπρεπε. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε. Ήταν πιο συγκεντρωμένοι κι έπαιξαν με μεγαλύτερη θέληση από εμάς. Το μόνο που πρέπει να κρατήσουμε ήταν η νίκη. Πρέπει να μας γίνει μάθημα καθώς μετά από μία κακή εμφάνιση μπορείς να κρατήσεις πράγματα για το μέλλον»

Keywords
Τυχαία Θέματα