Α ΕΣΚΑΝΑ | Τα Όσκαρ της 12ης αγωνιστικής

Η Ν.Ε. Μεγαρίδας αποτελεί -όπως ήταν φυσικό- την... πρωταγωνίστρια στα Όσκαρ της 12ης αγωνιστικής της Α' ΕΣΚΑΝΑ, μετά από το τεράστιο διπλό της στην έδρα του Μανδραϊκού...

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ:1. Παναγιωτης Λιακόπουλος (ΝΕΜ)

Μεγάλη εμφάνιση από έναν χαρισματικό

σουτέρ. Ο αριστερόχειρας γκαρντ, που προέρχεται από τον Φιλαθλητικό, έκανε θραύση κόντρα στην περιφερειακή άμυνα του Μανδραϊκού, σκοράροντας 18 πόντους με 4/6 τρίποντα. Ο Ανδρέας Δασκαλούδης ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τη ΝΕΜ, όμως ο Παναγιώτης Λιακόπουλος αποτέλεσε τη βασικότερη αιτία για το διπλό, καθώς κράτησε την ομάδα της Μεγαρίδας "ζωντανή" σε καίρια σημεία.

2. Γιάννης Τσεπαπαδάκης (Νέα Πέραμος)

Άλλος ένας νεαρός παίκτης που πρωταγωνίστησε στην αγωνιστική. Ο Γιάννης Τσεπαπαδάκης "έκλεψε τη δόξα" από πιο έμπειρους συμπαίκτες του που επίσης ήταν εξαιρετικοί κόντρα στον Έσπερο Καλλιθέας, έχοντας 17 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα. Η αντίπαλη άμυνα δεν κατάφερε να τον σταματήσει και το... πλήρωσε.

3. Θέμης Φωτόπουλος (Ερμής Πειραιά)

Ο φόβος και ο τρόμος των αμυνών της ΕΣΚΑΝΑ είναι εδώ! Σε ένα ματς με πολλούς πρωταγωνιστές για τον Ερμή Πειραιά, ο Θέμης Φωτόπουλος "ζεστός" για ένα ακόμη παιχνίδι, φορτώνοντας το καλάθι του ΑΛΦ Αλίμου με 21 πόντους. Ο Αντώνης Μάντζαρης έχει κάθε λόγο να "χαμογελάει" βλέποντας τον έμπειρο "μπόμπερ" σε καλή αγωνιστική κατάσταση εν όψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται.

4. Σάκης Πέττας (ΠΕΡΑ)

Η σταθερή αξία για τον ΠΕΡΑ, που παλεύει με... νύχια και με δόντια για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Σάκης Πέττας συνέθεσε μια εξαιρετική τριπλέτα μαζί με τους Αλεξανδράκη και Βαρδάλο, όντας ο καθοριστικότερος όλων. Το... κοντέρ έγραψε 19 πόντους και ο ΠΕΡΑ έφτασε στη δύσκολη επικράτηση επί του Άρη Νικαίας.

5. Γιώργος Μόμτσος (Δραπετσώνα)

Κουβαλάει στις πλάτες του... τόνους εμπειρίας και ο ΔΑΣ Δραπετσώνας ποντάρει πολλά πάνω του όσον αφορά την φροντ λάιν του. Πέραν των συνηθισμένων... θαμώνων της στήλης μας, Αλέξανδρου Καρλάφτη και Ανδρέα Βήχου, ο Γιώργος Μόμτσος ήταν πολύτιμους για την ομάδα του, σκοράροντας 15 πόντους και προσφέροντας λύσεις κόντρα στους ψηλούς της Ευρυάλης Γλυφάδας...

MVP:Παναγιώτης Λιακόπουλος (ΝΕΜ)

HERO OF THE NIGHT:Ανδρέας Δασκαλούδης (ΝΕΜ)

Ο ήρωας της βραδιάς τόσο για τη Ν.Ε. Μεγαρίδας, όσο και για τον... Ερμή Πειραιά, που εκμεταλλεύτηκε το "στραβοπάτημα" του Μανδραϊκού και ανέβηκε στην κορυφή. Ο Ανδρέας Δασκαλούδης είχε καθαρό μυαλό στην τελευταία επίθεση, πήρε πάνω του την προσπάθεια με ψυχραιμία και με εύστοχο λέι απ έδωσε ένα διπλό "χρυσάφι" στη ΝΕΜ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:Μανώλης Παπαδόπουλος (ΝΕΜ)-Στέφανος Τριαντάφυλλος (ΑΟΝΑ)

Η ΝΕΜ πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής και ο Μανώλης Παπαδόπουλος την πιστώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο προπονητής των νεοφώτιστων δεν πτοήθηκε από την πίεση του Μανδραϊκού στα τελευταία λεπτά, καθοδήγησε την ομάδα του σωστά και ήρθε η μεγάλη νίκη που αλλάζει τις ισορροπίες στη μάχη της παραμονής.

Ουσία και θέαμα συνδύασε ο ΑΟΝΑ, που έκανε τη μεγάλη έκπληξη (ως προς την τελική έκταση της διαφοράς), συντρίβοντας τον δυνατό φέτος Πορφύρα. Η αμυντική τακτική του Στέφανου Τριαντάφυλλου ήταν ιδανική και εγκλώβισε τους Πειραιώτες, οι οποίοι έμειναν στους 45 πόντους και ήταν αδύνατον να απειλήσουν το συγκρότημα της Αργυρούπολης...

Keywords
Τυχαία Θέματα