Τενοντίτιδα ο Περπέρογλου

06:51 30/11/2013 - Πηγή: Bam

Χωρίς τον Στράτο Περπέρογλου, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό (30/11) παιχνίδι με τον Άρη στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ.

Περισσότερες από τις… προβλεπόμενες θα είναι οι απουσίες του Ολυμπιακού στο αυριανό (30/11, 16:00) παιχνίδι με τον Άρη στο ΣΕΦ

για την 8η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Οι «ερυθρόλευκοι», που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος μπροστά στο κοινό τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα παραταχθούν χωρίς τον Στράτο Περπέρογλου.

Ο διεθνής φόργουορντ δεν προπονήθηκε την Παρασκευή, καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτιμάει να τον προφυλάξει ενόψει της συνέχειας. Εκτός δωδεκάδας θα μείνει και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος γυμνάστηκε χαλαρά, λόγω του χτυπήματος στον αριστερό ώμο στο παιχνίδι με τη Γαλατασαράι, αλλά η περίπτωση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Τέλος, σε κάποιο… άλλο παιχνίδι θα κάνει το ντεμπούτο του ο Βασίλης Καββαδάς. Ο 22χρονος σέντερ έκανε την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα, αλλά δεν θα βρεθεί στη δωδεκάδα. Ως γνωστό, νοκ άουτ βρίσκονται επίσης οι τραυματίες Σίμονς και Μαυροειδής.

Keywords
Τυχαία Θέματα