ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Πλουτέσκι: «Ο Σπόρτιγκ είναι σε καλό δρόμο»

Ο Σπόρτιγκ παρουσιάζεται όλο και καλύτερος στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής και ο Γιάννης Πλουτέσκι τόνισε την συμβολή του προπονητή του Αλέξη Καρατζά για την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του.


«Η βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα οφείλεται στην επιμονή και υπομονή του προπονητή μας (σ.σ. Αλέξη Καρατζά), ο οποίος σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ασχολείται επαγγελματικά παρά τα γνωστά οικονομικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει το μπάσκετ. Οταν έχεις μόνο

μία φορά προπόνηση την ημέρα, χρειάζεσαι χρόνο για να στήσεις την ομάδα έτσι όπως θες», δήλωσε ο Γιάννης Πλουτέσκι στο Superbasket.gr, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει τη βοήθεια που δίνουν οι φίλοι του Σπόρτιγκ στην αγαπημένη τους ομάδα:

«Ο κόσμος είναι τρομερός. Οταν έχεις αυτόν τον κόσμο δίπλα σου, δεν φοβάσαι τίποτα. Θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο παρκέ για να τον ευχαριστήσουμε σε κάθε αγωνιστική. Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας. Οι φίλαθλοι είναι καταπληκτικοί. Όλοι τους και κάθε ένας ξεχωριστά. Μας δίνουν ώθηση και τους θέλουμε σε κάθε ματς στο πλευρό μας».

Επίσης, επισήμανε πως «είμαστε μία ομάδα με πολλούς καινούργιους παίκτες. Την προηγούμενη αγωνιστική κάναμε ένα κακό τρίλεπτο και χάσαμε την διαφορά και η Πεντέλη μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Δεν έχουμε δέσει τελείως ως ομάδα, αλλά είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο», ενώ αναφερόμενος στην αναμέτρηση (1/12) με την ΑΓΕΖ τόνισε πως «απλά είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Θέλουμε τη νίκη και τους δύο βαθμούς. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα