Ο δεσμοφυλακας που … ανοιξε τα ματια στη χ.α για τα κελια

11:49 7/10/2013 - Πηγή: Fimotro

«ΤΟΥΡΚΟΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Δεσμοφύλακας πολύ πριν την δολοφονία Φύσσα –όπως αποκαλύπτει το Fimotro- είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και συνομιλώντας με τον Ηλία Κασιδιάρη του...
κατείγγειλε πως: «Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, γίνονται άρον άρον εργασίες και –όπως μας λένε- σας
ετοιμάζουν κελιά …». Η επιβεβαίωση για την Χ.Α ήρθε δια στόματος Μάκη Βορίδη, ο οποίος πλέον αποτελεί το «κόκκινο πανί» και ο «εμπνευστής» του … ποινικού σχεδίου για την μεταχείρισή τους. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που αναρριχήθηκε στην πολιτική σκηνή ως ο «αμετάπιστος» ακροδεξιός αλλά με ισχυρές προσβάσεις και αποδοχή από την «καλή κοινωνία» των Βορείων προαστίων. Τον Μάκη Βορίδη πάντως τον «στοχοποιεί» στην κατάθεσή του και ο Η. Κασιδιάρης που αναφέρει επί λέξει στους Ανακριτές κ.κ Γεωργουλέα και Παπακώστα τα εξής:

«Ο συγκεκριμένος Βουλευτής είχε δηλώσει την Δευτέρα 16-9-2013 στο MEGA ότι για να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή πρέπει να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση. Επισημαίνω πως η συγκεκριμένη δήλωση, είχε προηγηθεί κατά δυο σχεδόν ημέρες του τραγικού και καταδικαστλεου εγκλήματος στο Κερατσίνι. Ο ίδιος Βουλευτής την Τετάρτη 18-9 είχε δηλώσει στο STAR για τα επόμενα βήματα που είναι χαρακτηρισμός εγκληματική οργάνωση, συλλήψεις και προφυλακίσεις βουλευτών». Ο Μ. Βορίδης πάντως έχει βάλει το … δακτυλάκι του και στο ζήτημα της νομοθετικής ρύθμισης για την αναστολή της χρηματοδότησης της Χ.Α αφού στις 27 Σεπτεμβρίου μετείχε στην σχετική σύσκεψη στο υπουργείο εσωτερικών με τους Μιχελάκη, Δένδια και Αθανασίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα