Μαχαιρωσε και επιχειρησε να καψει την γιαγια του!

Σοκ και αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει στο Ηράκλειο οι αποκαλύψεις της αστυνομίας για την άγρια δολοφονία μιας 85χρονης από τον 25χρονο εγγονό της. Πέρα από τις μαχαιριές στο σώμα, έφερε μώλωπες και εκδορές που φανερώνουν ξυλοδαρμό. Ο...
δράστης αφού τη σκότωσε έβαλε φωτιά για να κάψει το πτώμα της.
Η στυγερή δολοφονία της γιαγιάς από τον εγγονό της διαπράχθηκε χθες το πρωί στο Ηράκλειο
και έγινε γνωστή από τον ίδιο τον δράστη που απευθύνθηκε στην αστυνομία για να δηλώσει ότι βρήκε νεκρή την 85χρονη στο διαμέρισμα που έμενε μαζί της το τελευταίο διάστημα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ως δράστης ταυτοποιήθηκε ο 25χρονος εγγονός της ο οποίος και συνελήφθη χθες το απόγευμα, αφού υπέπεσε σε αντιφάσεις και η μαρτυρία του δεν έπεισε τους αστυνομικούς που τον προσήγαγαν, αρχικώς, ως ύποπτο.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 25χρονος, ο οποίος διέμενε με την 85χρονη, χθες το πρωί μπήκε στο υπνοδωμάτιο της και την τραυμάτισε θανάσιμα, προκαλώντας χτυπήματα με μαχαίρι σε όλο της το σώμα.
Στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει φωτιά στο στρώμα του κρεβατιού για να εξαφανίσει τα ίχνη της πράξης του, η οποία δεν επεκτάθηκε, και ακολούθως κάλεσε την αστυνομία. Συνελήφθη επίσης ένας 22χρονος ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και παρασιώπηση εγκλημάτων.
Keywords
Τυχαία Θέματα