Tzamπα τους πληρωνουμε !

19:57 17/2/2014 - Πηγή: Fimotro
...ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ;
Εικόνα ντροπής και απαξίωσης του ελληνικού Κοινοβουλίου επιφύλαξαν οι υπουργοί για μια ακόμα φορά, παρά τις πρόσφατες, αυστηρές συστάσεις ...
του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να προσέρχονται και να απαντούν στις επίκαιρες ερωτήσεις των βουλευτών.

Δύο εβδομάδες μετά την ξεκάθαρη εντολή του κ. Σαμαρά και παρά
την πρόσκαιρη συμμόρφωση των υπουργών, σήμερα, Δευτέρα, κανένας από τους ερωτώμενους δεν φρόντισε να προσέλθει στην Ολομέλεια.

«Δυστυχώς, έχουμε μια συνεδρίαση της Βουλής χωρίς κυβέρνηση. Αναρωτιέμαι, αν ήταν αναπόφευκτο αυτό ή θα μπορούσε να βρεθεί μια λύση. Πού είναι η κυβέρνηση; Τι κάνει; Γιατί έχουμε αυτή την εικόνα σήμερα;» σχολίασε ο προεδρεύων, Γιάννης Δραγασάκης.

Για την ιστορία, στο πρόγραμμα υπήρχαν οκτώ ερωτήσεις προς τέσσερις υπουργούς: συγκεκριμένα, τρεις προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιο Τσαυτάρη, τρεις προς τον υπουργό Υποδομών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (στις δύο δήλωσε αναρμοδιότητα και στην τρίτη, για την αύξηση της τιμής των διοδίων, «κώλυμα»), μία προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, και μία προς τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Θα πρέπει, βέβαια, στο σημείο αυτό, να σημειωθεί ότι ο υπουργός Οικονομικών βρίσκεται σήμερα στις Βρυξέλλες, για τις εργασίες του Eurogroup, ενώ ο υπουργός Υποδομών βρίσκεται από το πρωί στη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα