Philomena : μια εξαιρετικη ταινια ερμηνειων ερχεται στους κινηματογραφους...

18:57 17/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Μια από τις καλύτερες εν ζωή ηθοποιούς, που έχει ερμηνεύσει μια μεγάλη γκάμα ρόλων από Skyfall 007, The Best Exotic Marigold Hotel μέχρι το συγκινητικό Iris, η Judi Dench, πρωταγωνιστεί σε μια συγκινητική ιστορία,...
που χάρη στους ευφυείς διαλόγους και την προσεγμένη της σκηνοθεσία, μεταφέρει έξοχα μια ανορθόδοξα αισιόδοξη ιστορία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.
Μια ιστορία με δραματικές πτυχές, αλλά και εύστοχα στοιχεία χιούμορ, που μιλάει για την τραγική ιστορία της Philomena
Lee, που όταν είναι μόλις 15 μένει έγκυος. Αναγκαστικά πηγαίνει σε μοναστήρι για να αποφύγει την ντροπή της μητρότητας και να γεννήσει με την βοήθεια των καλόγριων. Λίγους μήνες μετά, θα της πάρουν το παιδί της χωρίς τη θέληση της και θα το στείλουν στην Αμερική για υιοθεσία και έτσι αυτή θα αρχίσει να ψάχνει τον γιο της για περίπου πενήντα χρόνια. Όταν θα έχει απογοητευτεί μετά από χρόνια ερευνών θα γνωρίσει έναν κυνικό δημοσιογράφο που θα την βοηθήσει.
Γενικώς η Dench έχει συγκλονίσει με τον ρόλο αυτό και έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές καθώς και βραβείο BAFTA, πολλοί μιλούν για το outsider της χρονιάς που θα κερδίσει όμως το κοινό. Η ταινία βγαίνει σε μια εβδομάδα στις αθηναϊκές αίθουσες.
27 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα