Ο ισα εκανε τα στραβα ματια

Επιχειρώντας να μετατρέψει το σκάνδαλο των παραπεμπτικών του πρώην υφυπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά σε μια υπόθεση προσωπικής του κόντρας με τον Παύλο Πολάκη, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γιώργος Πατούλης, μέσω ανακοινώσεων κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υπεραμύνεται της απόφασης αδειοδότησης του ιδιωτικού διαγνωστικού κέντρου, ενώ ταυτόχρονα επιχειρεί να εμπλέξει στην υπόθεση τον τέως υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή
και τον νυν υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «η άδεια εκδόθηκε νόμιμα και η νομιμότητά της επιβεβαιώθηκε και εγγράφως από τον τότε αρμόδιο υπουργό Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Κουρουμπλή και τον σημερινό υπουργό Υγείας και τότε αναπληρωτή κ. Α. Ξανθό».

Σε ανακοίνωση του ΙΣΑ αναφέρεται πως «κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι οι άδειες που χορηγήθηκαν από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για τον συγκεκριμένο φορέα (αρχική και τροποποίηση αυτής) εκδόθηκαν σύμφωνα με το σχετικό κανονιστικό πλαίσιο, τη γνωμοδότηση της Ολομέλειας του ΚΕΣΥ που εκδόθηκε την 2.12.2014, όπως αυτή συμπληρώθηκε στη συνέχεια με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής του της 6.4.2015, συμμορφούμενοι σε κάθε στάδιο της διαδικασίας με τις υποδείξεις της αρμόδιας διεύθυνσης του υπουργείου Υγείας και του ίδιου του τότε υπουργού Υγείας Π. Κουρουμπλή».
Keywords
Τυχαία Θέματα