Τριπλή ανησυχία στο Λιμάνι

Με πολύ προσοχή αλλά και επιφυλακτικότητα παρακολουθούν στον Ολυμπιακό τις εξελίξεις στην ΕΠΟ. Η τριπλέτα Καραγκούνης-Μαρκαριάν-Βασσάρας οδηγούν τις σκέψεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και των συνεργατών του σε «πράσινες ανησυχίες» καθώς και οι τρεις νεόκοποι στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχουν καταβολές από το Τριφύλλι.

Το δίπτυχο των ανησυχιών στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού

έχει να κάνει με την διαιτησία και βέβαια τις Εθνικές ομάδες. Στο Πειραιά δεν έχουν πειστεί καθόλου ότι ο Κύρος Βασσάρας θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη του συγκεκριμένου τομέα αλλά θα θελήσει να αναμειχθεί ενεργά στα δρώμενα και να έχει άποψη για τους ορισμούς διαιτητών στα παιχνίδια της SuperLeague.

Όσο για τους Καραγκούνη - Μαρκαριάν το ζητούμενο είναι η στάση που θα κρατήσουν στις κλήσεις των ερυθρόλευκων διεθνών , ποια θα είναι η στάση τους σε τραυματισμούς αλλά και το βεβαρυμένο πρόγραμμα του Ολυμπιακού, αλλά και το κατά πόσο θα προστατεύσουν την πανάκριβη περιουσία του πειραϊκού συλλόγου.

Πάντως στην πλατεία Αλεξάνδρας έχουν αποφασίσει ότι θα κρατήσουν στάση αναμονής και θα στηρίξουν τουλάχιστον στα πρώτα του βήματα το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα