Του... μπαλαούρου

Βρε παιδιά πόσοι... Μπαλαούρες υπάρχουν; Πόσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πήραν το επίδομα του Τσίπρα που «βαφτίστηκε» 13η σύνταξη; Γιατί αρχίζουν να σκάνε κι άλλες περιπτώσεις ενώ φήμες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 3 έως 5 βουλευτές που πήραν το φιλοδώρημα των 300 ευρώ και... ξέχασαν να το επιστρέψουν αν και παίρνουν 7.000 μισθό.

Ο Τριαντάφυλλος

Μηταφίδης είναι αυτός που παραδέχθηκε ότι έλαβε από... λάθος τη 13η σύνταξη. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε: «Ναι, όλοι οι συνταξιούχοι, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων και αυτό είναι το λάθος, πήραν το έκτακτο αυτό επίδομα».

Ερωτηθείς σχετικά πότε το κατάλαβε είπε πως το κατάλαβε «όταν ανέκυψε το θέμα με τον κ. Μπαλαούρα διότι η βεβαίωση αποδοχών που παίρνουμε κάθε φορά από τη Βουλή δεν περιλαμβάνει το τμήμα της σύνταξής μας το οποίο - κακώς κατά τη γνώμη μας - έστω και αν είναι στα 400, εξ ακολουθείται να δίνεται και στους βουλευτές».

Ωραίος ο Μηταφίδης, το κατάλαβε τρεις μήνες μετά διότι στο λογαριασμό του μπαίνουν πολλά λεφτά, σιγά μην ασχοληθεί με 300 ψωροευρώπουλα.

Ο κ. Μηταφίδης ανέφερε πως επικοινώνησε με το υπουργείο Εργασίας ώστε να γίνει ένας έλεγχος και να διαπιστωθεί αν κάποιοι που δεν πληρούσαν τα εισοδηματικά κριτήρια, να τα επιστρέψουν.

«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη σπέκουλα, αντιπερισπασμός, ας μας απαντήσουν για τα λεφτά που πήγαν στα νησιά της Καραϊβικής και δεν είναι και τα μόνα» είπε και σημείωσε πως πρόκειται για ένα ζήτημα αρχής που κατά τη γνώμη του έπρεπε αυτά τα ζητήματα να «τα είχαμε ζητήσει ήδη από την αρχή της διακυβέρνησης της χώρας από την πλευρά μας».

«Όσοι μας εγκαλούν για το λάθος που έγινε με την καταβολή στους λογαριασμούς μας του έκτακτου βοηθήματος που είναι λάθος της υπηρεσίας και θα επιστραφεί ας ψάξουν στις ίδιες τις γραμμές τους να βρουν πόσοι δικοί τους το πήραν χωρίς να βγάζουν μιλιά» πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

Αυτό λέμε κι εμείς κύριε... βολευτά. Όλοι να βγουν και να πουν ποιοι τα πήραν. Αλλά να θυμίσουμε ότι ο Μηταφίδης είναι αυτός που έβλεπε τη Βενεζουέλα σαν παράδεισο επί της γης και όλοι εκεί ζουν σαν ζάμπλουτοι. Μήπως να τους στείλει αυτά τα 300 ευρώ μπας κι αγοράσουν κανένα κομμάτι ψωμί, αν βρουν βεβαίως γιατί στη χώρα του Μαδούρο που οι Μηταφίδηδες αποθεώνουν, δεν υπάρχουν ούτε τα βασικά.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα