Παρακρατικοί... γρίφοι

Σήμερα θα μιλήσουμε με γρίφους αλλά όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι το παρακράτος κυριαρχεί, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που βάζουν καθημερινά στο τραπέζι τους όλοι και τα «θύματα» που βρίσκονται πρέπει να «φαγωθούν» γιατί απειλούν το κράτος της αριστεράς.

Ο πρώτος γρίφος έχει ως εξής: Ποιος οικονομικός παράγοντας της χώρας δεν τολμά να μιλήσει ανοικτά στα τηλέφωνά του γιατί ακούγονται διάφοροι... ήχοι από μέσα;

Ο δεύτερος γρίφος λέει: Ποιος οικονομικός παράγοντας έχει μπει στο στόχαστρο και τον παρακολουθούν καθημερινά;

Ο τρίτος γρίφος λέει: Ποιος κορυφαίος πολιτικός παράγοντας

μιας άλλης εποχής, κάλεσε τους νομικούς του συμβούλους και τους έδωσε μια αποστολή; Η αποστολή ήταν να βρουν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο στοιχεία που να στοχοποιούν τον παραπάνω οικονομικό παράγοντα. Τα στοιχεία αυτά, αν βρεθούν, να διοχετευτούν εντελώς τυχαία ως ντοκουμέντα και να γίνει ένα νέο γαϊτανάκι αποκαλύψεων ώστε να πάρουν πολλοί την εκδίκησή τους.

Ο εν λόγω πολιτικός παράγων εμφανίζεται εξοργισμένος γιατί αισθάνεται προδομένος και αδικαίωτος επειδή πιστεύει ότι έχει προσφέρει τα μέγιστα στη χώρα. Θα ήθελε να έχει τον τίτλο του εθνάρχη, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο. Αυτό πάει με την προσφορά στην πατρίδα.

Ακούγεται στην πιάτσα ότι οι δικηγόροι έψαξαν, έβαλαν λυτούς και δεμένους να αποκαλύψουν κάτι το οποίο μάλιστα αν βρισκόταν θα ήταν πολύ... βολικό αυτή την περίοδο για την κυβέρνηση.

Όμως, μη χολοσκάει ο εν λόγω κύριος και ο προστατευόμενός του. Τα στημένα ρεπορτάζ είναι περισσότερα από τα αληθινά και τα πληρωμένα πιστόλια της εκάστοτε εξουσίας ξέρουν πώς να φτιάξουν ένα τέτοιο, να ρίξουν τη λάσπη τους και μετά να λουφάξουν στη φωλιά τους απολαμβάνοντας τους κόπους της εκδούλευσής τους.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα