«Θείο δώρο» στην πρεμιέρα του Μουντιάλ για την Εθνική

15:11 3/6/2014 - Πηγή: Antinews

Την τύχη του Ότο Ρεχάγκελ φαίνεται να ακολουθεί και ο Φερνάντο Σάντος δημιουργώντας ευχάριστους συνειρμούς στους φιλάθλους της Εθνικής ποδοσφαίρου.

Λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο κορυφαίος παίκτης της μιας εκ των τριών αντιπάλων μας και συγκεκριμένα ο Ραμαδέλ Φαλκάο της Κολομβίας οριστικοποίησε τη απουσία του από τα γήπεδα της Βραζιλίας.

Το μεγάλο αστέρι της Μονακό δεν βρίσκεται στην 23άδα που θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό όταν είχε υποστεί ρήξη χιαστών στα μέσα της χρονιάς .

Το παιχνίδι

με την Κολομβία είναι το πρώτο που θα δώσει η Εθνική μας στο παγκόσμιο Κύπελλο το απόγευμα της 14ης Ιουνίου στις 7μμ. και τα σχέδια του Φερνάντο Σάντος αλλάζουν άρδην σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης του πρώτου αντιπάλου της Εθνικής μας ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στο σύνολό τους σχεδόν οι διεθνείς έχουν χαρακτηρίσει κομβικό το πρώτο παιχνίδι της γαλανόλευκης στο παγκόσμιο κύπελλο αφού θα καθορίσει κατά πολύ την συνέχεια της παρουσίας της στη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα