Θα υπάρξει διαφάνεια στο διαγωνισμό του Ιπποδρομιακού Στοιχήματος;

23:44 7/8/2014 - Πηγή: Antinews

Διευκρινιστική επιστολή προς το ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με την προσφορά που υπέβαλε για το Ιπποδρομιακό Στοίχημα, απέστειλε η εταιρεία Global Family Partners (GFP) η οποία μπήκε σφήνα στον διαγωνισμό και τον διεκδικεί από τον Κόκκαλη που είχε υποβάλει την μοναδική εμπρόθεσμη προσφορά.

Στην επιστολή

η GFP δίνει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη δική της προσφορά και ζητά από το Ταμείο να δει την πρόταση που καταθέτει.

Όπως αναφέρει η προσφορά είναι μια δέσμευση για να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της άδειας με ένα ποσό που προτείνεται ή και μεγαλύτερο από αυτό. Αναφέρει ότι μπορούν να παρέχουν οποιαδήποτε εγγύηση θέλει το Ταμείο και ότι είναι έτοιμη να συνεργαστεί για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Ακόμη αναφέρει ότι έχει διαβάσει την επιστολή των συνδικάτων που συνδέονται με τις ελληνικές ιπποδρομίες και τα οποία εκφράζουν τους φόβους τους για το μέλλον του κλάδου. Λένε ακόμη ότι είναι η μοναδική προσφορά που εξασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχιση των ιπποδρομιών και μετά την πώληση της άδειας.

Αναγνωρίζει ότι η προσφορά της δεν ήταν εντός του πλαισίου του διαγωνισμού αλλά θεωρεί ότι το ΤΑΙΠΕΔ μπορεί και έχει την εξουσία για να εξετάσει την πρόταση η οποία είναι καλύτερη από οικονομικής άποψης. .

Τέλος δίνει στοιχεία σχετικά με το ποιο είναι αυτό το fund και την περιουσία που έχει.

Δεν ξέρουμε ούτε ποια είναι αυτή η εταιρεία, ούτε ποιοι είναι οι μέτοχοί της. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι κατέθεσε μια προσφορά, έστω και εκπρόθεσμη, και εγγυήσεις ότι ενδιαφέρεται για το ιπποδρομιακό στοίχημα. Ποιο θα είναι καλύτερο άραγε για τη διαφάνεια του διαγωνισμού και την αξιοπιστία του ΤΑΙΠΕΔ και της χώρας; Να κατακυρώσει τον διαγωνισμό στον Κόκκαλη και να βοά ο τόπος ότι κάτι βρομάει; Να ακυρώσει τον διαγωνισμό και να ξεκινήσει νέο; Ή να εξετάσει και την πρόταση του βρετανικού fund έστω κι αν αυτό ήρθε εκ των υστέρων;

Θα παραδώσει το στοίχημα στην εταιρεία του Κόκκαλη και θα νικήσει για ακόμη μια φορά η διαπλοκή; Ή θα μάθει όλος ο ελληνικός λαός ποιες είναι οι προσφορές, ποια είναι η πλέον συμφέρουσα και τι θα κερδίσει η χώρα από αυτόν τον διαγωνισμό;

Θα μάθει για τις σχέσεις του ΟΔΙΕ με την Ιντραλότ και πόσα χρωστά ο πρώτος στη δεύτερη; Θα μάθει ο κόσμος γιατί αποχώρησαν οι Γάλλοι; Θα μάθει γιατί όλοι λένε ότι πρόκειται για φωτογραφικό διαγωνισμό; Τέλος, θα χρεωθεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος και πρώην στέλεχος της Ιντραλότ το σάλο που θα προκληθεί αν ο Κόκκαλης μπει καβάλα στο άλογο;

Ακολουθεί η επιστολή της Global Family Partners (GFP):

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα