''ME ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ''...

Η πρώην δημοσιογράφος και νυν υποψήφια Ευρωβουλευτής, μίλησε για όλα στα Καρντάσιανς. Ακολουθούν οι καλύτερες δηλώσεις της...

Οι ευρωεκλογές: «Ήταν Κυριακή, ήταν μεσημέρι, πηγαίναμε να φάμε οικογενειακώς, χτυπάει το τηλέφωνο και βγήκε στο καντράν η ένδειξη Πρωθυπουργός. Περιμένω κάτι να μου πει σε σχέση με τη δουλειά και μου λέει “Θα ήταν τιμή να είσαι στο ψηφοδέλτιό μας”. Την επόμενη ημέρα παραιτήθηκα».
Η εξωσωματική γονιμοποίηση: «Μπήκα αργά στην ιστορία των παιδιών. Τα έκανα με πολύ κόπο, με εξωσωματική γονιμοποίηση. Όταν είσαι στην ηλικία μου είναι υπερβολή να υποστηρίζεις πως
τα φέρνει ο πελαργός. Η βοήθεια από την επιστήμη είναι θεϊκό δώρο. Έκανα πέντε προσπάθειες μέχρι να τα καταφέρω. Τίποτα δεν είναι ακίνδυνο για ότι δίνεις και ότι παίρνεις. Δίνεις αλλά η ανταμοιβή δεν είναι μετρήσιμη».
Τα γούρια στις εκλογές: «Φοράω το σταυρό του γιου μου, ο βαφτιστικός του, θα είμαι με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι, οι στενοί μου φίλοι δηλαδή».
Το παραεμπόριο στην πολιτική: «Δεν έβγαλα ούτε φυλλάδιο. Έχω κάνει κάτι κάρτες που είναι πιο φτηνές. Ζήτησα σήμερα το λογαριασμό από τα ταξίδια, έχω ξοδέψει 7.000 ευρώ και μέχρι το τέλος των εκλογών θα είναι 10.000. Έχω νοικιάσει ένα μισό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Αν βγω ευρωβουλευτής θα βάλω τους συνεργάτες – φίλους μου, να γράψουν σε δέκα γραμμές πως μπορείς να βγεις με λίγα λεφτά. Πάντως υπάρχει πολύ μαύρο κάτω από αυτό. Ναι, ξέρω πολύ καλά. Λένε πόσα θα πει η Σπυράκη; Εξακόσιες λέξεις; Ε, εμείς θέλουμε να μας δώσει 400 ευρώ για να τα προβάλλουμε. Δεν είμαι πια δημοσιογράφος για να το πω αλλού και γι’ αυτό το λέω εδώ. Δεν χάνω ποτέ το ταλέντο του δημοσιογράφου».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα