ΣΥΡΙΖΑ: Σφαγή Αριστερής Πλατφόρμας – Προεδρικών για τις συναντήσεις στο Λονδίνο

Σφαγή έγινε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας με τις συνιστώσες να επιτίθενται στους Προεδρικούς με αφορμή τις συναντήσεις Σταθάκη και Μηλιού στο Λονδίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αριστερή Πλατφόρμα προειδοποίησε ότι θα συμβούν πολύ άσχημες καταστάσεις αν ξαναγίνουν τέτοια ραντεβού με τα funds και υποστήριξε η ομάδα Λαφαζάνη ότι λαμβάνονται αποφάσεις χωρίς να ρωτάνε κανέναν.

Στις ενστάσεις αυτές απάντησαν στελέχη τις πλειοψηφίας υποστηρίζοντας ότι είχε γίνει σε προηγούμενη συνεδρίαση ενημέρωση για τις επαφές,

αλλά και ο Γιάννης Μηλιός ενημέρωσε τα μέλη του οργάνου, σημειώνοντας ότι πρέπει να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος με όλους, ότι σημασία δεν έχει ποιους συναντάς, αλλά το τι λες, και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει θέσεις αλλά καθαρά θέτει τις προτεραιότητές του.

Όμως, η πλευρά Λαφαζάνη επέμενε ότι η στρατηγική των επαφών με εκπροσώπους των αγορών κάνει κακό στην «καθαρότητα» του κόμματος και η υπόθεση του Λονδίνου έδωσε την ευκαιρία να περάσει ευκολότερα το «φιάσκο» του Παρισιού.

Η Αριστερή Πλατφόρμα ζήτησε να σταματήσουν οι επαφές και να γυρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στον προηγούμενο... ριζοσπαστισμό του και να μην έχει κουβέντες με κερδοσκόπους.

Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι οι κ. Σταθάκης και Μηλιός έχουν προγραμματίσει κι άλλα ραντεβού με εκπροσώπους των αγορών αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη. Κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει νέα προβλήματα με τις συνιστώσες.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα